Ahad, 13 Julai 2014

Kord Gitar 'Teman Bintang' - Masya Ceria Popstar 2

Tengok tak Ceria Popstar 2? Saya tengok pun sebenarnya secara kebetulan. Tetapi, dari minggu ke minggu terus jadi peminat setia sebab nak tonton aksi gadis manis berbakat bernama Masha ni. Merdu suaranya! Seperti yang diramal, Masha muncul Juara Ceria PopstarMusim Ke-2. Saya suka lagu baru Masha, 'Teman Bintang'. Bagi saya Masha berjaya menampilkan persembahan tanpa cela menerusi lagu ini. The best part is, sekali dengar, terus jatuh cinta! Tak tengok lagi? Tonton di sini -  Konsert Kemuncak Ceria Popstar 2: Masya - Teman Bintang

Kredit Imej: http://www.mstar.com.my

'Teman Bintang' - Masya (Easy Chords)
Lagu/ Lirik: Aiman
(P) 2014 Measat Broadcast Network Systems Sdn Bhd


Am E
Tetap dilangkah ini
Am E
Menemani hariku
F C
Menjadi sebuah cerita
Bm E
Yang tak akanku lupa


Am E
Apapun yang terjadi
Am E
Aku yakini nanti
F C
Inginku wujudkan mimpi
Bm E
Yang ingin aku raih


D G
Sandarkan diri ini
Am F
Dalam tujuan hati
Dm E
Mengiringi langkahku yang bererti


A F G C
Biarkan bintang menjadi teman
Dm Bm E
Di dalam mimpiku berkhayal
A Dm G C
Biarkan bintang menjadi teman
Dm F E
Jadikan malamku sempurna


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

2 ulasan:

  1. w0wwwww! Best sngtlh lgu Masya nie. Dngr je trus Nak Sngt Jmpa Masya.

    BalasPadam
  2. Best lgu masya..trbaik..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...