728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 26 Julai 2014

Rindu Blog

Dah almost seminggu tak update blog. Rindunya! Tapi memang tak larat pun. Kaki kiri saya terseliuh Khamis lepas. Teruk! Kebetulan kaki tu jugalah yang selalu terkehel, terpeleot, tergelincuh sejak kecil. Yes, I am clumsy. I'm a klutz :( So, bila dah tua-tua ni terkehel, sakitnya ya ampun! Saya ni pula pain resistance very low! Memang tak tahan sakit. Muka tak kuat semangat.

Yes, I am! My scale is 15 - the pain is excruciating!


Proses nak sembuh pun makan masa.Jadi, sepanjang tempoh kaki berbalut ni, terabailah blog saya. Larat nak approve comments je. Sabar ye, kawan-kawan. Nanti saya balas kunjungan kalian. Tolong doakan kaki saya cepat sembuh :)


4 ulasan:

  1. samalah kita,asal jatuh je,confrim kaki yang sama kena. sakitnya Allah je yang tahu :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sakitnya memang tak ingat kan,...

      Padam
  2. Saya doakan akak cepat sembuh ye.
    Nak raya ni:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas doanya, Shikin. Raya ni masih terdengkot-dengkot,..tapi peluang manja mengada-ngada dengan ibu dan adik :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...