NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Selasa, 5 Ogos 2014

Cashout 8share Kali Pertama :)

Saya baru je sertai komuniti 8share penghujung Jun yang lalu. Baca mengenainya di sini. Seronok juga :) Untuk kali pertama, kita hanya perlu capai RM10 untuk membolehkan cashout. Mula-mula tu liat juga. Stagnant je earnings saya. Awal Julai baru saya aktif share specials dengan kenalan di Facebook dan sahabat-sahabat di blog. Alhamdulillah, by the end of the month, dapatlah sekitar RM70. So, dengan terujanya saya klik butang Cashout!

Dah verified :)

Jomlah join 8share ramai-ramai. Klik pautan ini --> Sertai 8share




6 ulasan:

  1. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    BalasPadam
  2. Wowww byk tu Rm70 lebi byk dari nuffnang. Nk try join jgklah

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah, JM. tapi kena rajin share specials lah...klu kena gaya, mmd lebattt :)

      Padam
  3. Cing..cing...cing...
    Macam best dari Nuffnang je ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah. Lagipun kita boleh pilih apa yg kita nak share :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...