728 x 90

Sabtu, 23 Ogos 2014

Elsa, Anna dan Kristoff dalam Once Upon A Time Season 4

Bagi yang ikuti siri TV ini, tentu kalian ingat yang pada episod akhir musim 3, Captain Hook dan Regina secara tidak sengaja telah terbawa Elsa 'masuk' ke Storybrooke (baca lebih lanjut di sini). Season 4 Once Upon A Time (OUAT) ditayangkan pada penghujung September memang ditunggu-tunggu sebab fans nak lihat bagaimana kisah Elsa, Anna & Kristoff dari 'Frozen' akan diketengahkan dalam plot. Apa agaknya twist untuk fairy tale moden ini?

Ingin tahu siapa yang akan memegang tiga watak utama dari filem animasi ini untuk OUAT?

Kredit Imej: Disney Frozen Blog Tumblr

Salah satu babak Anna & Elsa dalam OUAT.

Tak sabar nak tunggu Season 4 mula ;)

Entri lain yang berkaitan:

10 ulasan:

  1. Syantek actress nye.
    Tapi jarang layan tv or movie:p

    BalasPadam
  2. haaaa, akak layan OUAT ke???????????????? saya minat gilaaaaaaaaa dengan cerita ni :DDDD (sorry cakap gila).

    entah dah start ke belum erk? saya kat uniten ni xley donlod kat torrent. dia block -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg layan, dik! suka tgk cara diorang pusing jalan citer. dont worry, start hujung september :)

      Padam
    2. betul! dorang memang pandailah buat plot. masa season 1 dulu, saya tertanya gak, macam manalah ending dia, ada lagi ke sambungannya. rupanya dia twist. perghhhh....

      dah la prince charming dengan snow white memang real couple in real life. heee :D

      Padam
    3. setiap kali diorang masukkan watak baru, sure akan relate pd snow/regina. seronok tengok watak2 fairy tale saling 'bersaudara' dlm citer nih :)

      Padam
  3. Cerita apa pulak ni. kenapa saya langsung tak tahu

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...