NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 13 Ogos 2014

Garlic Bread Jadi Pilihan

Saya perasan dari minggu lepas lagi. Entri resepi Garlic Bread menjadi antara entri top FAMF Tower. Selain daripada entri guitar chords dan kraf, beberapa kali jugalah Garlic Bread 'mendominasi' carta statistik harian. 



Aikk,..apahal tiba-tiba jadi hot lak entri ni? Hehehe, maybe orang dah muak makan ketupat rendang musim raya ni,..tekak kena beralih angin pula. Ok, siapa-siapa yang berminat nak buat garlic bread, jom terjah entri saya ni :)




8 ulasan:

  1. org dah muak makan ketupat rendang le tu..hihi..

    BalasPadam
  2. haha... ye la tu. betukar angin haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah tak larat nak masuk lauk-pauk raya. tekak nak tukar style :)

      Padam
  3. Akak..saya suka sangat garlic bread.
    1000x suka..suka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekapal lah kita. akak selalu buat stok. bila lapar, makan ngan sup ayam ke...sup cendawan ke...

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...