728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 30 Ogos 2014

Hari Nombor Cantekkkkk!

Oh, ini bukan cerita hari ini,..cerita kelmarin. Tengah intai-intai blog, terperasan nombor-nombor cantik yang appeared di blog. Cepat-cepat saya captured.


Alhamdulillah, followers saya dah 333! Terima kasih banyak-banyaklah ye pada yang sudi follow blog saya. From FAMF Tower masih merangkak dan bertatih lagi. Nama je mula berblogging sejak 2008, tapi baru dua tahun nilah aktif balik. Dulu-dulu, orang ada blog, saya nak ada blog jugak. Hihihi, akhirnya terbiar bersawang. Masa tu blogwalking, followers, ping entri satu apa pun saya tak faham ;)

Ini pula bilangan page view. 


Saya hargai setiap kunjungan kalian. Sekali lagi, terima kasih banyak-banyak!


19 ulasan:

  1. wahhh tahniah...dah semakin rancak ni! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala, rancak pun sebab korang2 sudi dtg jenguk blog akak ni :)

      Padam
  2. wahh mmng lawa sungguh nombor tu. saya jarang dpt nombor yg cantik camni :D

    BalasPadam
  3. Tahniah Farrah..nampaknya blog semakin di kenali ramai..rajin2 lah update dan kongsi story ye ..JM salah seorang reader setia nih..ehHHH..lupa dah..JM dh follow belum yek..rasa mcm dah :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, JM. JM antara reader setia yg support saya :) Mmmuahhhhh!

      Padam
  4. tahniah... wahh seronok la ramai follower... kite ni baru nak berjinak.. entah bile boleh capai tah... heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, slow-slow dik. Akak ni pun x seberapa jika dibandingkan dgn blogger2 lain yg lebih hebat!

      Padam
  5. perhh.. mantap! tahniah kak. semoga bertambah follower :)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Thanks, Yunez. Insya Allah, nantikan kunjungan balas saya ye.

      Padam
  7. Banyaknye pageviews k.Farrah.
    * telan air liur jap.
    Glupp..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak,...xdelah byk mana, Shikin. Jgn telan air liur byk2. Tersedak kang ;)

      Padam
  8. cantik r nombor. sy suka tengok nombor ganjil. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak personally suka nombor 2 sejak kecil ;)

      Padam
  9. hebat la tu.. followers 300 lebih tp pageviews dh 200K.. tahniah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ishh xdelah hebat mana. tu pageviews kumpul dr zaman pak kaduk hihihi

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...