728 x 90

Isnin, 25 Ogos 2014

Monday yang Tidak Blues :)


Isnin datang lagi! 
Selamat menempuh minggu baru!

Kita dah masuk minggu ke-35 untuk tahun ni. Saya doakan kalian semua memulakan hari dengan ceria, mood yang baik dan bersemangat untuk masuk kerja :) Hehehe saya memang tak kerja hari Isnin. Jadi, tiada Monday Blues untuk saya. Tertunda satu hari - Tuesday Blues.

Hari ini, di samping buat kerja-kerja rutin di rumah, saya kena attend pada Si Kapok. Nampak tak tali Si Kapok dah berkarat? Bunyi bila petik pun dah lemau dan sengau. Hujung minggu tak dan nak buat. Makanya, hari ni hari servis untuk Si Kapok - bersihkan habuk dan debu, polish body, bersihkan fret, tukar tali dan tune.

OK. Jumpa lagi nanti. Jangan lupa untuk senyum :)



17 ulasan:

  1. bestnya pandai main gitar...hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bolehlah buat hibur-hibur hati ;)

      Padam
  2. Salam Isnin Farrah... :) Have a nice day...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Idah. Have a majestic week :)

      Padam
  3. kiranya setaip Isnin mmg cuti lah yek..bestnya..kiranya cuti SAbtu, Ahad dan Isnin ke
    salute denga orangyg pantai PETIK GITAR...Farrah cikgu VOKAL keww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe vokal ke laut camner nak jadi cikgu vokal :) Saya cikgu tuisyen cabuk je, JM. Kerja sendiri, bolehlah suka hati buat cuti sendiri.

      Padam
  4. wah, bestnya reti main gitar. kat umah saya, adik dengan ayah je reti. saya lebih suka main piano ^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. main gitar setakat petik-petik je, Amy
      oh, Amy sama minat dengan adik saya, Cekengah :)

      Padam
  5. Gitar tu namenye Kapok ea?
    Akak ni suma bagi nama kiut-miut ea..
    Cekebon..cekengah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. A ah. Orang tercabut skru macam tu lah.
      Silap2 kena jumpa Shikin nanti hahaha :)

      Padam
    2. hahaha kena mintak skru extra :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Blues selalunya sampai 15minit sebelum start kelas huhuhu

      Padam
  7. Best jd cikgu tusyen ni. Tp sejak anak 2 ni. Tak sempat dah nak bertusyen. Dok rumah pon bz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe,..Irra boleh 'bertuisyen' dgn Adam & Anis :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...