NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 9 Ogos 2014

Si Pencinta Hujan


Baru saya tahu ada istilah khusus untuk orang yang suka hujan ni :)

P.L.U.V.I.O.P.H.I.L.E. - a lover of rain. 

Yang girang apabila hari hujan.... Yang seronok dan teruja tengok titis-titis air hujan turun and to certain extent mereka mampu peroleh ketenangan diri hanya dengan duduk diam mendengar bunyi rintik hujan. They fascinate rains, raind drops and rainy days. Golongan ini boleh berjeda lama di tingkap atau pintu semata-mata untuk memerhatikan hujan!

Saya bukan PLUVIOPHILE. Tapi, saya suka hujan sebab setiap kali hujan, saya rasa bumi ni jadi bersih sebab 'dicuci'. Paling penting, HU + JAN = BO + BOK = ZzzZzzzZzzz


Nota Senyum: Bott, this is you!
2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...