728 x 90

Khamis, 21 Ogos 2014

Tak Guna Risau,...

Saya tertarik dengan kata-kata di bawah,...


Kerisauan tidak akan menjanjikan hari esok yang bebas daripada masalah dan halangan. Sebaliknya, kerisauan akan buat kita hilang kekuatan hari ini.


Betul tak? 
Hmm, jadi selamat memulakan hari yang bebas tekanan. Jangan risau tak tentu pasal, ye.



12 ulasan:

  1. singgah dan follow back sini.. thanx sudi singgah n follow blog anis :) maaf lambat follow back..

    BalasPadam
  2. Tak mau fikir benda yang sesakkan fikiran... huhu.. byk benda lain lagi nak fikir... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju sangat, KM. Kita dok runsingkan satu perkara je, nanti hal-hal yang lain jadi kucar-kacir.

      Padam
  3. ye betul...risau tidak dapat membantu menyelesaikan masalah..let it go

    BalasPadam
    Balasan
    1. makin tambah masalah je,..baik gi travel kan, JM :)

      Padam
  4. Kita akan rasa letih sangat bila ada banyak perkara yang kita risaukan.
    Sometimes taknak hiraukan jugak tapi masalah tu kalau boleh biar setel cepat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju dgn Shikin. Kalau buat derk tak cari penyelesaian utk masalah susah jugak,..

      Padam
  5. betul ni. kadang2 suka risau benda yg bukan2.. buat lemah semangat je.. tapi memandangkan saya ni Izzati (kekuatan).. inshaa Allah... heheh *kaitan tak*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adaaaaa. Kiranya kekuatan tu dah ada dalam diri dah...tinggal nak kena keluarkan je ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...