NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Sabtu, 9 Ogos 2014

Ten Little Indian Songs

Lagu ni untuk Sing-A-Long session dengan anak didik saya minggu hadapan. The kids akan buat ulang kaji topik Numbers. Insya-Allah, mereka akan belajar lagu ni dan Nursery Rhymes - One, Two, Buckle My Shoe :)


Guitar Chords Ten Little Indian Songs

G
One little, two little,
G
Three little Indians.
D
Four little, five little,
D7
Six little Indians.
G
Seven little, eight little,
G
Nine little Indians,
D           D7     G
Ten little Indian boys.


Senang je kan? Heheh kalau complicated, cikgunya ni tak pandai main,...
Tengah cuba godek chords untuk Immortal Love Song,...ada yang request nak easy chords :)


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.






4 ulasan:

  1. Balasan
    1. Akak ni cikgu tuisyen je. Ajar language. So, nak bagi budak2 kecil interested belajar, kenalah main gitar, nyanyi-nyanyi... :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...