NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 8 Ogos 2014

Terima Cek daripada Nuffnang!

Alhamdulillah, semalam dapat cek daripada Nuffnang! Hujung bulan Jun requested untuk cashout. Sebenarnya, ini cashout saya kali yang ketiga. Sebelum ni (cashout kali pertama dan kedua), tak tergerak hati pula nak buat entri.

Thanks so much, Nuffnang! Blogging is a lot more fun with you! Tak lupa buat semua teman blogger yang sudi memeriahkan From FAMF Tower. Tanpa kalian, blog ini tidak akan ke mana.

Nota Senyum: Earnings daripada Nuffnang saya buat masuk tabung vacation :) Ada rezeki, hujung tahun nanti boleh pergi bercuti.

Jemput baca: Cashout 8share Kali Pertama


12 ulasan:

  1. Wahhh! Hehe..nak lima puluh sennnnnn~ :P

    BalasPadam
  2. Bestnya berbaloi sambil blogging dpt duit, ini x rajin tulis tp nk duit siapa nk bg huhuhu nk cashout pun x boleh sbb x cukup haul huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh saya pun menulis ikut angin,..kalau tak de mood tu bersawang blog jadinya,..

      Padam
  3. wah bestnyaaaa!!! xpna dpt lg. tahniah kak ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nadyya. Don't worry, insya-Allah ada rezeki Nadyya nanti :)

      Padam
  4. wahh bestnya.. masuk tabung nak holiday kemana tu ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. destinasi bergantung pada penuh ke tidak tabung holiday tu ;)

      Padam
  5. bestnya... rezeki tu...alhamdulillah...

    BalasPadam
  6. Wah. Mesti banyak ni, kak Farrah.
    Berapa? Sharelah info:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak banyak manalah, Shikin. Tapi bolehlah buat tambah2 duit tabung hehehe

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...