728 x 90

Jumaat, 8 Ogos 2014

Terima Cek daripada Nuffnang!

Alhamdulillah, semalam dapat cek daripada Nuffnang! Hujung bulan Jun requested untuk cashout. Sebenarnya, ini cashout saya kali yang ketiga. Sebelum ni (cashout kali pertama dan kedua), tak tergerak hati pula nak buat entri.

Thanks so much, Nuffnang! Blogging is a lot more fun with you! Tak lupa buat semua teman blogger yang sudi memeriahkan From FAMF Tower. Tanpa kalian, blog ini tidak akan ke mana.

Nota Senyum: Earnings daripada Nuffnang saya buat masuk tabung vacation :) Ada rezeki, hujung tahun nanti boleh pergi bercuti.

Jemput baca: Cashout 8share Kali Pertama


12 ulasan:

  1. Wahhh! Hehe..nak lima puluh sennnnnn~ :P

    BalasPadam
  2. Bestnya berbaloi sambil blogging dpt duit, ini x rajin tulis tp nk duit siapa nk bg huhuhu nk cashout pun x boleh sbb x cukup haul huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh saya pun menulis ikut angin,..kalau tak de mood tu bersawang blog jadinya,..

      Padam
  3. wah bestnyaaaa!!! xpna dpt lg. tahniah kak ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nadyya. Don't worry, insya-Allah ada rezeki Nadyya nanti :)

      Padam
  4. wahh bestnya.. masuk tabung nak holiday kemana tu ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. destinasi bergantung pada penuh ke tidak tabung holiday tu ;)

      Padam
  5. bestnya... rezeki tu...alhamdulillah...

    BalasPadam
  6. Wah. Mesti banyak ni, kak Farrah.
    Berapa? Sharelah info:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak banyak manalah, Shikin. Tapi bolehlah buat tambah2 duit tabung hehehe

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...