728 x 90

Sabtu, 27 September 2014

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Adik Aisya kita buat GA lagilah!!!!  From Paris with Love gitu! Mari meriahkan GA ini. Dengan senyuman ala-ala love is in the air, sila klik banner di bawah ye :)


Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!
 
GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


 Blogger yang ditag:

Nana Liena
 Ain Syafieqa
Rena Cruzee


22 ulasan:

  1. Best of luck kak.
    Semoga dapat souvenier dari Paris tu.. uuu... bestnya ^_^

    BalasPadam
  2. singgah sini dari segmen yg sama :)

    good luck!!

    BalasPadam
  3. gud luck kak farrah
    ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  4. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  5. Good luck Farrah...hadiah cukup menarik tu..kalau x menang pun leh tambah kenalan kan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Kak JM ku :) tambah kenalan tu yang best!
      Thanks semua,...

      Padam
  6. fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  7. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  9. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...