728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Khamis, 18 September 2014

Perjalanan Blog Bersama Nur as

Assalamu'alaikum, 
Mari support segmen yang dianjurkan oleh Nur As dari Cahaya Alam Maya :)

[Klik Banner di atas untuk Sertai Segmen Ini]

Saya selalu jalan-jalan ke blog cik adik ni. Sejuk je mata memandang setiap kali 'mendarat' di sini. Susun atur blognya kemas. Senang loading dan tidak sesak dengan widget-widget. Saya suka gabungan warna ungu dan putih yang dipilih.

 Segmen Berakhir: 23 September 2014


14 ulasan:

  1. JM juga support blog beliau :-)

    BalasPadam
  2. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen
    ayu join jugak
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    BalasPadam
  4. Singgah bw dari segmen yang sama. Gud luck...;-)

    BalasPadam
  5. Akak! Thanks :)
    Blog akk pun kemas tau.
    Suka akk yang creative ni.
    Share sikit bakat tu, haha
    Selamat bersegmen!
    Thanks ye join :)
    Senarai dah update.
    Jom blogwalking!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen dari segmen yang sama

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen :) comelnya banner

    BalasPadam
  8. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Perjalanan Blog Bersama Nur as

    BalasPadam
  9. Ya Allah tak join join lagi.. kepam kat bookmark lama dah..

    BalasPadam
  10. Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

    AinaAkmal

    BalasPadam
  11. Singgah sini. Selamat bersegmen :)
    http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...