728 x 90

Selasa, 30 September 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A.

Ini Segmen + GA yang dianjurkan oleh Cik Nadya dan temannya, Alia. Mari kita support mereka :)

[Klik banner di atas untuk sertai GA ini]

Tempoh GA berlangsung - 30 September hingga 14 Oktober 2014 

 OK. Yang penting, kita kena reka serangkap pantun atau syair yang bertemakan cinta. Alahaiii, dik. Akak punya skil berpantun sangatlah 'excellent'. Boleh buat pakar bahasa pencen tau! Tak pa,...tak pa,...demi kalian berdua akak cuba. Terimalah serangkap pantun ini akak jual (don't play-play, pantun enam kerat nih!).

Sesat dunia, haluan dek malu bertanya,
Ratap sesal kesalahan masih berbaki,
Turutkan perasaan kelak kan derita,
Cintai dia bukan atas sempurnanya,
tapi kelemahan, kekurangan yang dimiliki,
yang menyempurnakan, melengkapkan kita.



30 ulasan:

  1. Perghh, menarik jugak pantun akak. hehe

    BalasPadam
  2. Eh, mcm best...nanti nk join la..hihi..

    BalasPadam
  3. Auch! Pantun hakak~ double wow. Bermadah pujangga.
    good luck kak!

    BalasPadam
  4. pantun 6 kerat?..Wowww...aklau JM pantun 2 kerat belu tentu menjadi :-)

    BalasPadam
  5. ha, kena berpantun ke? erk.... ni yang fail ni. haha

    good luck kak!

    BalasPadam
  6. Tudia enam kerat terus pantun kak farrah. Hehe. Moga berjaya kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy tgh bw segmen ni kak :)
      So tumpang lalu.

      Blogwalking dari segmen yang sama. All the best :) Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

      Padam
    2. Tumpang lalu je ke, dik? Tak singgah minum teh dulu?

      Padam
  7. Huhuhu pantun ke laut tu namanya. Lepas tang berima kat hujung je,..klu ikut keindahan bahasa, bilangan suku kata,..semua dah rempuh tatasusila pantun ;) jom join ramai2! Klu tak tau pantun/syair kita cuba je godek apa yg patut.

    BalasPadam
  8. saya tak nak belilah pantun akak..HAHAHAHAHAHAHA.......
    klik nuffnang dia......nuffnang jessica apa ntah ....lol

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaaa tak sudi ke nak beli pantun akak hihihi
      nway, thanks Aiman :)

      Padam
  9. Pantun memang saya out.
    Kalau syair tu bolehlah sikit2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa apa lagi Shikin....akak tolong buat muzik latarnya :)

      Padam
    2. Alamak..malu pulak.
      Last bersyair masa skolah je.
      Kui..kui..

      Padam
  10. farra..puitis jugak nie..
    good luck n BW cnie..

    BalasPadam
  11. Good luck.. singgah + follow sini.. Jemput join segmen shawal ^^v KLIK >>> Segmen Jom Tingkatkan Follower

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, Shawal. Terima kasih sudi berkunjung ke mari :)

      Padam
  12. puisi ? pantun..? sedap gak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu tak sure spesies apa sebenarnya...

      Padam
  13. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  14. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  15. Assalamulaikum....singgah dari segmen yang sama :) http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  16. assalamualaikum...
    singah dari segmen yang sama :) , good luck..n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    BalasPadam
  17. Terima kasih sudi singgah sini :)

    BalasPadam
  18. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    BalasPadam
  19. Amboi.. xD singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...