728 x 90

Jumaat, 12 September 2014

Yipppieee!!! Hujung Minggu yang Panjang!


Jumaat datang lagi! Dari semalam saya dah teruja. Kan hari Selasa depan cuti umum sempena Hari Malaysia kan,...kan,...Jadi, saya merasalah cuti panjang hujung minggu nih! Sabtu, Ahad, Isnin (memang off days saya) &  Selasa! Besttttnya! Rabu minggu depan baru fikir soal kerja hihihi.

Mission rasmi cuti panjang: REST & RELAX!
(Don't worry, blogwalking tetap ada dalam agenda. Insya-Allah akan bertandang ke blog kalian. Plus ada entri Liebster Award nak kena buat. Yang tag akak tu, tunggu yea...)

Selamat berhujung minggu, semua! Jangan lupa luangkan masa dengan yang tersayang! 

Nota Senyum: Simpati pada anak-anak murid UPSR saya. Belum betul-betul merdeka. Sayu je muka masuk kelas balik.

15 ulasan:

  1. Selamat Berhujung Minggu juga kak! :)

    BalasPadam
  2. selamat berhujung minggu nanti ye Farrah..apa proejk cuti panjang tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh projek biasa2 aja JM
      xde yang special pun ;)

      Padam
  3. Cantik belakang kad k.Farrah.
    Rasa nak menempah.
    Tapi, xde idea.

    BalasPadam
  4. Aah kan kak..
    Sian budak upsr.
    Lama lagi nak tnggu 30sept tu.

    BalasPadam
  5. ermm... budak2 upsr belum merdeka... kesian dorang tak boleh la nak enjoy lagi cuti panjang nie... :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Sepatutnya cuti ni boleh happy2,..tapi masih kekal jadi calon UPSR hingga hujung bulan. Anak idah pun UPSR kan,...

      Padam
  6. Kreatif r kak farrah ni :)
    Rest n relax.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala budak, cukup bahan2nya,.. budak boleh buat lagi cantik!

      Padam
  7. tu lah kesian kat budak budak UPSR tu.. terpaksa repeat lagi..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...