728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Isnin, 13 Oktober 2014

All The Best PT3 Candidates 2014


Isnin, 13 Oktober 2014

Buat semua Calon PT3 2014,


Selamat Maju Jaya!

Moga setiap langkah kalian diorak dengan penuh yakin,...
Moga Tuhan melapangkan dada, menguatkan ingatan, menjauhkan kalian daripada keluh kesah, menghindarkan kebuntuan, kekeliruan dan kesalahan.

Selamat Menempuh PT3!
jawablah setiap soalan sebaik mungkin, 
dengan ikhlas, 
dengan nama Tuhan Yang Menciptakan.



17 ulasan:

  1. semoga berjaya jugak kepada mereka

    BalasPadam
  2. hihi adik-adikku sekalian.. gud luck untuk PT3 kalian..

    BalasPadam
    Balasan
    1. moga hati lapang dan terang nak menjawab :)

      Padam
  3. Good luck buat semua adik2 yg akan menduduki PT3 tu aminnn

    BalasPadam
  4. Cousin saya 2 orang amek PT3. Saya yg cuak lebih2. haha

    BalasPadam
  5. Gudluck untuk semua calon-calon PT3 :)

    BalasPadam
  6. cousin saya amek PT3... good luck untuk semua ^^,

    BalasPadam
  7. Students Form 3 sekarang dah merdeka! :)

    BalasPadam
  8. dah habis kan.. adik kite ni sekarang makin menjadi jadi layan korea dia since PT2 is over. eishh

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Dah habis dahhhh! Boleh rehat minda ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...