Isnin, 6 Oktober 2014

I'm That Friend

Istimewa buat sahabat saya MC yang sedang berduka cita,..be strong! Allah takkan duga apa yang tidak termampu oleh hamba-Nya.

Sumber Imej: Perkongsian di Twitter

Jangan sedih-sedih. More than willing to lend an ear :)


18 ulasan:

  1. Sweetnyaa ayatt tuu. ,(┳◇┳)

    BalasPadam
  2. it's good to have a great friend like you sis. semoga kawan kak Farrah tabah dengan apa sahaja dugaan yang melanda. betul. ALLAH takkan menduga kita dengan ujian yang kita x mampu nak bawa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba jadi teman yang baik utk semua orang :)

      Padam
  3. kawan susah senang sangat payah dicari :D bagusnyaaa Kak Farrah sentiasa ada untuk kawan-kawan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh tak juga. kadang2 time 'tenggelam' tu hangin jugak kawan2 akak tak dapat reach akak ;)

      Padam
    2. bhahaha alaaa kalau ada kelapangan kita tolong lah kan.. kalau time tu kita pun tengah semput tak kan kita nak seksa diri kita..

      Padam
  4. Assalamualaikum.. selamat pagi.. anda di tag...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  5. Turut simpati dgn kawan Farrah si MC tu..walau apa pun masalah yg beliau sedang hadapi semoga tabah ye

    BalasPadam
  6. Semoga semuanya dipermudahkan. Walau Ros tak tau apa sebabnya, moga kawan akak tak sedih2 dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Ros. Kawan akak tu mesti terharu baca komen-komen di sini :)

      Padam
  7. nak jadi kawan kak farrah jugak la
    nak ngadu2 ng kak farrah
    hehehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha meh sini...akak boleh jadi tukang dengar. Nanti akak tolong pujuk2 lepas tu suruh bobok.

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...