728 x 90

Selasa, 7 Oktober 2014

Lucky No. 25!

Ini entri basi sebenarnya. Tapi, nak cerita gak. Bulan lepas, saya sertai GA September by Karya Mahirah. Meriah you all GA anjuran KM nih! Alhamdulillah, ada 'rejeki' menang salah satu hadiah yang ditawarkan. So happppyyyyyy!
 

Peserta No. 25

Dan keputusannya,....

Dapat MakeUp Pouch. Hehehe. Teruja sangat-sangat! Thanks so much, KM! Akak doakan KM sentiasa sihat, happy, ceria dan dimurahkan rezeki oleh Allah.


30 ulasan:

  1. tahniah akak..seronok la ya..^_^

    BalasPadam
  2. wah tahniah kak.. nadyya xde rezeki tuk ga ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nadyya, Don't worry. Insya Allah ada rezeki di tempat lain ;)

      Padam
  3. akak farah...akak tengok kt mane ni akak menang? kita puas godek blog kak KM, tak jumpe pon pengumuman pemenang.... akak kasi kan kite link boleh? :D tq

    BalasPadam
  4. yeeeeaayyyy tahniah kak farrah
    ayu pon ade rejeki kat sini jugak
    heeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah! Tahniah buat Ayu juga :)

      Padam
  5. Suka make-up pouch walaupun barang mekap sekadar 3 item.

    BalasPadam
  6. syioooooknya lahai menang giveaway..!!

    BalasPadam
  7. Tahniah Farrah..itu di namakan LUCK..tiada siapa yg tahu. Sis JM juga salah sorang sponsor tuk GA tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Sis! Saya berkenan masuk GA ni arituh sebab ramai kawan2 yang jadi sponsor,...Sis JM, Shikin, Amy...

      Padam
  8. Gambo takde ke kak? Nak tgk jugak. Hehe.
    Btw tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh belum sampai lagi lah, budak. Tengah tunggu perutusan drpd KM :)

      Padam
  9. kite pun lucky, alhamdulillah rm15 masuk account, hihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...