728 x 90

Isnin, 13 Oktober 2014

Moga Cepat Sembuh, Sis JM

Hari ni FAMF Tower terima kunjungan daripada Sis Jari Manis. Rupa-rupanya, hari ni Sis JM bercuti kerana kurang sihat. Alaaa shiannya! Jangan lupa rehat ye, sis! Saya doakan sis cepat sembuh, kembali bertenaga dan segar untuk meneruskan kegiatan harian. 

Nah, gambar kad ni untuk sis.

Get well soon, Sis JM!

Sorry, tak dapat nak hantar kad ni terus kepada Sis JM. Satu, kad ni dah tak ada dalam simpanan saya hehehe. Dua, yang ini lagi penting...saya tak ada alamat surat-menyurat JM. Camner? Takkan nak jadi macam lagu 'Fatwa Pujangga' pula - tak tahu ke mana warkah nak dialamatkan ;)

Tiba-tiba saya terdetik nak mulakan misi mengumpul alamat surat-menyurat rakan-rakan blogger. Senang nanti kalau nak buat suprise atau hantar something sebagai tanda ingatan. Jadi, tunggu apa lagi? Dengan penuh takzim, saya minta bantuan kawan-kawan yang sudi, tolong emel saya dengan alamat dan butiran diri kalian ye. Kindly reach me at faidamf[at]gmail.com.

Enjoy the rest of the day!



32 ulasan:

  1. Syafakillah~ :( hahaha, aina nak send jugak boleh? :3

    BalasPadam
  2. alahai.. siannya akak sweet kite sorang xsehat.. semoga cpt sembuh la,, amin :)

    errr? kite pon bole ehh? nanti nadyya emel ye.. alolo bestnya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh sesangat! Jangan lupa hantar,..nanti senang akak compile details you all :)

      Padam
    2. akak! nape xleh hanta ekk? kite hanta guna yahoo.. yahoo mmg xleh hanta kt gmail ke kak? alahai -.-"

      Padam
    3. Ye ke? Tak tahulah pula akak. OK, Nadyya hantar je alamat kat sini (di ruangan komen). Tapi, don't worry. Akak tak publish lah komen tu :)

      Padam
    4. Cik Nadyya...terima kasih ingatkan akak...alhamdulillahh..almost 2 week batuk..hari ni dh sihat

      Padam
  3. Balasan
    1. Harap nanti Kak JM baca semua wishes ni :)

      Padam
  4. Moga kak JM cepat sihat. #prayforsisJM (^.^)
    Kak farrah nak alamat sy x? Haha. Kang dpt la full name sy. Hahaha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa tak letak nama betul pun takpa.
      Nanti kalau akak nak hantar apa-apa, akak tulis untuk 'budak'/hikayat seorang budak/budak yang budak sampai bila-bila hihihi
      Yg penting sampaiiii ;)

      Padam
    2. Ish akak ni. Jangan lah begitu. Abang posmen tu kang mau sesat. Dah la duk kampung. Haha.

      Padam
    3. Hihihi got ur details already, sis :)

      Padam
  5. semoga cpt sembuh kak JM...
    wahhh mcm menarik je..
    boleh lah dapat air tangan kreatif dr kak farrah yeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh takdelah kreatif mana, Ayu.
      Manalah tau nak hantar kad hai hai ke,..hello ke,...
      senang sikit sebab address dah ada dalam simpanan :)

      Padam
  6. semoga cepat sembuh kak JM!

    nanti scha hantar emel. tunggguuu scha tawwww. hhhe

    BalasPadam
  7. ooooch..?? Akak JM demam ke ..??? o.O alahai.. get well soon Akak JM ^^ mai la jenguk blog adikmu ni konpem sembuh serta merta..

    BalasPadam
  8. Semoga JM Cepat sembuh..nanti Cik Mimie bagi detail kat kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Details Cik Mimie akak sudah terima :)

      Padam
  9. Alamat dah bagi..
    Tapi, entry baru baca ni.
    Hehe..

    BalasPadam
  10. wah... sweetnya.. siap buat entry untuk kak JM. semoga cepat sembuh juga kak JM ^^,

    saya baru baca.. saya bagi alamat sekarang boleh? kalau x boleh, xpe. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. A la la la naper pulak tak boleh!

      Padam
  11. Lahh sis JM xsihat ka..
    Semoga cepat sembuh LA...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-samalah kita doa Kak JM kita cepat sembuhhhhh :)

      Padam
  12. alahai terharunya...pertama sekali nak ucapkan ribuan terima kasih buat Farrah kerana publish entri khas ni terharunya akak....akak baca semua komen di sini...terimak asih kawan2 semua...louve uolllsss...too many love also to Farrah..alhamdulillah hari ni baru akak sihat sepenhnya..alhamdulillah...berkat doa korang...kepada ytg komen disini Zarul, Amy J, Nazek, Cik Mimie, CT, Scha, Ayunie, Budak, Linda Ishak dan Aina Kamal..plssss send your address to my email to..Farrah dan blogger lain yg pernah email x perlu email lagi. Ada tanda penghargaan utk korang kerana doakan akak utk cepat sembuh..terharunya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, sis JM dah sihat sepenuhnya! Jaga diri baik-baik tau!

      Padam
    2. wahh JM dah sihat ehh, alhamdulillahh

      Padam
    3. Kak farrah! nak send lah. tapi segan mati tak mahu nak menaip, haha

      Padam
    4. Hantar cepat! Ngan akak tak payah nak segan2 lah!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...