728 x 90

Jumaat, 17 Oktober 2014

October 10 Days Challenge By Siti Yang Menaip

Sebelum ni setiap kali tengok entri 10 Days Music Challenge Budak, rasa macam nak buat. Baca blog CT Humairah pun rasa enjoy je tengok seleksi lagu yang dipilih. Tetapi, memikirkan yang saya akan pening kepala-resah-gelisah-keliru nak pilih lagu apa, saya tangguhkan dulu hasrat saya. Heheh nanti satu kerja pun tak jadi sebab dok fikir, 'Lagu apa ye...lagu apa ye...'

Hari ni sambil ketuk-ketuk pen buat kerja editing, saya intai kawan-kawan mana yang sempat. Ini memancing perhatian saya :)


Akak turut serta CT! (Amboi, semangat tak ingat!) Since CT kata boleh start bila-bila as long as dalam bulan Oktober, saya akan mula buat entri untuk challenge ni pada 20 haribulan nanti. Hujung minggu ni bakal sibuk. Cuba untuk tick seberapa banyak 'To Do List' yang mampu.


40 ulasan:

  1. Yeahhh, jom joinn ramai2. aina punn joinn gakk hee~ ^^

    BalasPadam
  2. selamat menempuh cabaran kak..^_^

    BalasPadam
  3. scha dh save. tengah tnggu masa nak join je. haha

    BalasPadam
  4. saya pun dah join kak Farrah! ^^,

    BalasPadam
  5. Kagum dengan kegigihan semua yang join challenge ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak berani cuba yg 10 hari je, Shikin hihihi tu pun xtaulah nasibnya macammana ;)

      Padam
    2. Saya lagi tak berani, kak.
      Rasa cam x mampu nak habiskan.

      Padam
  6. challenge ni pon best.. sabar nadya .hahah

    BalasPadam
  7. Selamat empuh cabaran nanti yee, semangat semangat :)

    BalasPadam
  8. Wahhhh... mcm best je... tp macam tak mampu je nk join... hehehe skg nk bw pon trhad... line pon semput2 je sini

    BalasPadam
  9. hehe..macam2 cabaran ada.. saya suka baca ja..selamat mencabarkan diri kak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nana :) Selamat berhujung minggu ye,..

      Padam
  10. Macam mana nak join challenge ni? Kita share setiap satu topik tu setiap hari ye dalam bulan Oktober ni? Almaklumlah budak baru belajar blog-ing. Huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Azie. Setiap hari buat satu entri ikut tajuk challenge. At least ada idea utk update entri blog. Saja utk suka2 :)

      Padam
  11. wah..bagusnye join challenge ni.. btw bru jer update liebster award..sori lambat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak dah jenguk dah. Thanks so much, Yana :)

      Padam
  12. Saya mula isnin ni :)
    Good luck kak farrah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita sama-sama mula Isnin ni ye...
      All the best, budak!

      Padam
  13. yeaaay Kak Farrah pun join :D weee ~ samalah CT nak mula esok jugak saja post iklan awal so uols semua boleh ready. mari mari kita mulakan Kak Farrah..

    owh sebenarnya memang nak pilih lagu bukan senang. rasa tertekan sebab kalau boleh nak aje boh banyak banyak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, CT! Jadi pusing kepala nak pilih mana satu. Banyak sangat yang best kononnya heheh

      Padam
  14. aha...chaitok..chaiyok!!..semoga berjaya sahut cabaran tu...20 hb...sempatlah siapka sblm 31 okt...10 days tu..maybe sis JM x sempat nk baca entri yg ada...kenapa?..hurm...sis nk pergi bercuti :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh dah agak dah..oh yelah, dulu JM pernah tulis di blog dah beli tiket bulan 10. Seronoknya!!!

      Padam
  15. Chaiyok2...
    Jemput join segmen ni plak.. http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/10/9-awesome-blogs-of-month.html

    BalasPadam
  16. Asalam..good luck farra..
    Agak mencabar untuk menaip dan memikior nak jawab tu..ngeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh memang Khaty. Ada pening-pening lalat sikit ;)

      Padam
  17. good luck kak.. kite tak brani nak join sbb takot tak istiqamah, haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nur. Akak pun suka-suka join challenge ni sbb 10 hari je.. ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...