NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 1 Oktober 2014

Oh, Awesome! October

Selamat datang, Oktober! Insya Allah, masuk bulan 10 ni, workload saya dah semakin berkurang. Mood nak relaks-santai-bercuti-liburan semakin menebal dalam diri hehehe

OK. Jom mulakan hari baru, bulan baru dengan baca doa ini. Saya rasa bait-bait doa ini cukup indah. Thanks, AKS sebab forwardkan pada saya :)


Ya Tuhan Pemilik Nyawa, 
usah Kau biarkan aku mencinta,
 melebihi cintaku pada-MU,..
usah Kau biarkan aku berasa takut,
 melebihi ketakutanku akan azab-MU,..
usah Kau biarkan aku bergantung,
 melebihi kebergantunganku pada-MU.





17 ulasan:

  1. alhamdulillah. cepat masa berlalu kan :)

    BalasPadam
  2. Ameen :)
    Moga oktober lebih baik dr september.

    BalasPadam
  3. aminn.. semoga Oktober "menjanjikan" kebahagiaannnn.... hehe

    BalasPadam
  4. Moga oktober memberi sesuatu yg lebih baik..

    BalasPadam
  5. Oktober !please be nice to me....tergagap gagap sekejap cari kotak komen..Mngkin line tenet slow T_T.kenapa akak tak buat pop up comment box.?.senang sikit...(Y)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, comment box ni main cak-cak pula dengan Aiman yea....

      Padam
  6. Balasan
    1. Akak ucap tahniah pada Scha awal2.
      Congrats, Scha!

      Padam
  7. Amin...sis pulak menunggu bulan oktober kerana ada trip dalam bulan nih :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya, Kak JM! Selamat jalan2! Jangan lupa kat kita!

      Padam
  8. cepat betul masa berlalu.. menabung proton sini :)

    BalasPadam
  9. jom jaaaalan Kak Farrah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gi ikut Kak JM tu ha! Akak bulan 10 ni sibuk sikit, bebudak nak periksa!

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...