728 x 90

Isnin, 27 Oktober 2014

Selamat Pagi, Isnin!

Affogato :)

29 ulasan:

  1. Balasan
    1. Haah. Aiskrim vanila, kita simbah ngan espresso. Tapi ni bukan breakfast akak...ni mamam Sabtu lepas ;)

      Padam
    2. aduhhh makan aiskrim... sedappp!

      Padam
  2. memang rare la kalau makan time breakfast (*sya fikir mcm tu mula2.. -__-)...ahahha.. ya aiskrim secolet kemudian anggaran 1/2 cwn kopi dituang atas askrim tu.. hahaha..baru tadi mengoogle..macam2 nama/type makanan bru tahu.. italian punya dessert..

    kenapa tak panggil coffogato yea.baru cun sikit..hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Affogato ni bermaksud 'drowning' sesuai dgn dessert ni yang 'lemas' dalam espresso. Kang panggil coffogato kang bawa makna lain pulak. tak ke naya...

      Padam
  3. Balasan
    1. Akak balas 'Selamat Pagi Selasa' :)

      Padam
  4. awalnya tayang aiskrim..sedapnya vanila aiskrim..nyum2

    BalasPadam
  5. tak penah lagi la makan aiskrim simbah-simbah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah, acik. ala-ala macam float tapi dengan kopi :)

      Padam
  6. mak aihh.. feveret tu!! eskrem vanila!

    BalasPadam
  7. wah, affogato!!!! bestnya >.<

    selamat petang kak.. heee

    BalasPadam
  8. oh, saya click maybank sekali ^^,

    BalasPadam
  9. pehh aiskrim.. sdapnyaaaaaaaa :)

    BalasPadam
  10. hamboi, eskem taknak kalah. syiok ahh pepagi makan eskem

    BalasPadam
  11. macam kat oldtown dok hidang desert cemni. eskrim and kuppi. sedap aje hihihiks

    BalasPadam
  12. Time prgnnt ni suke makan aiskrim kak farrah...
    Xkisah la aiskrim ape.. semua npk sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, babynya pingin yg dingin-dingin aja, ya... :)

      Padam
  13. Hahaha. Ahh. Macamm sedapp jee.huuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh buat sendiri Aina. Cari aiskrim vanila, then simbah ngan kopi. Puas makan!

      Padam
  14. Affogato. haha. 1st time dgr.
    gelato saya tau la kak farrah sebab tgk jetlag XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Affogato ni sepupu sepapat gelato lah :)

      Padam
  15. sedapnya!!! tapi kalau musim hujan camni ngilu lak rasa gigi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni makan time panas terik, kak JM. Aiskrim pun tak sejuk mana. Kejap je cair ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...