Jumaat, 24 Oktober 2014

Tahun Baru yang Lebih Bermakna

Assalamu 'alaikum sahabat-sahabat semua, 

Sedar tak sedar, kita akan menyambut tahun baru. Betapa cepat masa berlalu, kan?
Di kesempatan ini, saya ingin menyusun sepuluh jari untuk mohon kemaafan atas setiap salah silap yang telah saya lakukan. Baik dari segi kata-kata (penulisan dan komen-komen di blog) mahupun tingkah laku yang ada menyinggung perasaan kalian. Terlupa nak balas kunjungan ke,...tercicir blog kalian dalam misi blogwalking ke,..apa sahaja. Ampunkan kekhilafan dan kelemahan saya.
Kosong-kosong, please,...

Credit

 Selamat Menyambut Tahun Baru Hijrah 1436. Mudah-mudahan tahun baru ini lebih beerti, lebih indah buat kita semua. Jangan lupa baca doa akhir dan awal tahun!



31 ulasan:

  1. selamat berhijrah! tahun baru ka tak penting,yg penting niat dan azam kita di tahun akan datang,hari akan datang..
    :)
    thanks share doa tu.. ! kalau tak diingatkan mmg tak igat

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru kak dan 0-0 juga ya..^_^

    BalasPadam
  3. alhamdulillah setahun berlalu. makin baik atau makin buruk T.T huurm tak banyak improvement rasanya diri CT ni. semoga tahun baru lembaran baru membaw rahmat untuk kita semua. makin murah rezeki and diberkati segala usaha banyak atau sikit menuju jannah. semoga kita jauh dari terlibat dengan fitnah dunia dan akhir zaman. amin amin.. doakan CT dapat kerja.!!

    BalasPadam
  4. salam Maal Hijrah juga kak ^^, maafkan saya juga andai pernah terkasar bahasa dengan akak Farrah. or ter kutuk tanpa sedar... sorry ye.. kosong-kosong juga :)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Ehhhh, Encik Gagak! Lama tak menyinggah!

      Padam
  6. salam maal hijrah kak farrah. semoga tahun baru ni lebih baik dari sebelumnya. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn. Thanks, Cik Fafa. Selamat tahun baru buat Cik Fafa juga :)

      Padam
  7. selamat tahun baruu. Kalau ikut bulan islam . aina dah tujuh belas. masyaallah. T T akak tak de salah. akak kan comel. aina pun nak minta maf jugaa. Hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Ulang Tahun ke-17 ikut takwim hijrah, Dik Na :)
      Comel?! Lari menyorok belakang peti sejuk jap...Dah tua cam akak ni dah tak de elemen comel lagi, dik! Nway, Aina pun xde salah apa-apa. Banyak buat akak senyum & impressed adalah.

      Padam
  8. Salam Maal Hijrah kak farrah :)
    Maaf zahir dan batin

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Salam tahun baru penuh barakah buat Zarul juga,..

      Padam
  10. Salam maal hijrah kak farrah..
    Harap mohon ampun n maaf jugak...
    Smoga thun ni lebih baik dr sebelum2nya
    Aminnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah-mudahan. Salam tahun baru buat, Ayu. Insya Allah, tahun ni akan lebih bermakna dengan kehadiran insan baru dalam keluarga Ayu.

      Padam
  11. Balasan
    1. Salam tahun baru buat Scha juga! Ampun maaf andai ada salah silap ye..

      Padam
  12. Ye, akak.
    Harap tahun baru ni membawa 1000 rahmat buat kita.

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...