728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Sabtu, 11 Oktober 2014

Untuk kamu,..kamu,..kamu


28 ulasan:

  1. Selamat berhujung minggu Kak Farah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, dik. Apa khabar sinuha di sana?

      Padam
  2. Balasan
    1. Selamat berhujung minggu utk Aisya juga :)

      Padam
  3. selamat hujung minggu jugak kak farrah..
    sok nak g knduri...
    1st time g kndri dgn perut membuyot nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik-baik, Ayu.
      Jangan lupa makan lauk kenduri lebih sikit. Untuk Ayu & baby :)

      Padam
  4. selamat berhujung mggu jugak Farrah...lambatnya tdo..awal pagi dah up entri TAPI jgn x percaya lepas sis JM dah ngadap blog

    Eh ko dh kenapa JM hihhi...kalau Farrah nak tahu internet line di rumah sis JM skrg dh upgrade laju sgt sompare yg lama seperti siput boleh BW dan up entry bertalu2 lepas nih..antara rajinn dan malas je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah, bestnya, sis! At least tidaklah terbantut nak blogwalking sebab line menyiput! Sis pasang line apa ye? Aritu ada baca di blog tapi tak ingat.

      Nway, enjoy ur weekend!

      Padam
  5. Selamat berhujung minggu kak farrah :)
    Kerana kita menghirup oksigen yang sama. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semestinya heheh have a majestic weekend, budak!

      Padam
  6. Selamat berhujung minggu jugak kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Cik Mimie.
      Selamat beristirehat ye... :)

      Padam
  7. yeh. tgok bulan yg sama ! slmt bhujung minggu jugak kak :)

    BalasPadam
  8. Kita berkongsi bulan yang sama :) selamat berhujung minggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Enjoy the rest of your Sunday, aRz. Cantiklah gambar gerhana bulan yang aRz captured :)

      Padam
  9. anyonyonyo.. ujan bulan tak nampak :p okay gurau aje hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. bulan menyorok, nak biar CT rindu :D

      Padam
  10. indeed. pergilah ke mana pun, bulan yang kita renung tu tetap dari tempat yang sama... ^^,

    BalasPadam
  11. bula terlihat terang~ saat dirimu datang~ cinta yg dlu hilang, kini dtg kembali~ hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Phewittttt! ...dan akak jadi speechless sebab takde bakat nak balas apa hahaha

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...