728 x 90

Sabtu, 15 November 2014

2 minit pun Tak Terbuat!


Credit

2 Minute Workout yang sangat bagus! Dah lama ada dalam simpanan saya. Siap tampal dekat dinding tau. Tetapi,..boleh kira dengan jari berapa kali saya berjaya lengkapkan satu siri workout ni :(  2 minit pun tak terbuat?! Aiiii, parah betul si Farrah!

Bagi yang nak cuba, silakan. Walaupun hanya 20 saat setiap gerakan, semput jugaklah! Jangan lupa - 2 minit, 5 kali sehari.



41 ulasan:

  1. jumping jack dengan squat tu pernah gak buat dalam bilik. memang semput. tapi sekarang dah malas nak buat.
    semoga kak farrah istiqomah yeee. hehe

    BalasPadam
  2. haha malas malass.
    semoga kak Farrah buat dgn hati ynag tabah lah ye.. keh keh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes kena tabah...kena tabah....tu yg renung je poster tu. Geraknya idak!

      Padam
  3. samalah ngan akak..malas tul...kat umah ni dah lama beli threadmill konon nk workout jugak..tapi last nya x terusik...aduhai.,..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Satu kapal kita ni kak,...macammana ni,...

      Padam
  4. huhu.. tau xpe kak farah.. penyakit M kalau dh datang tak boleh buat apa..hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang,...(menyalahkan penyakit M) hihihi

      Padam
  5. Haha..sama la dgn wana..kalau dulu rajin wana buat squart tp skang ni penyakit M melanda :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu akak tak tahan kalau dah lama tak buat squat,..time nak buat balik tu memang boleh nangis!

      Padam
  6. 2min ek? hahaha
    akan cuba usahakan. kekeke

    BalasPadam
  7. Jie pernah buat, selalu jee. tapi xbuat dua minit, lebih. hahaha semput. Mula-mula buat, tegang kaki-kaki

    BalasPadam
  8. saya pernah jg buat senaman tp tak tampal la saya pi letak majalah tu depan saya.. belek2 macam tu la..nak koyak tampal kat dinding sadis pula..macam gila pun ado..hahaha.. nak senam kena ada semangat n mood yg betul. pastu ada sokongan org sekitar bru rajin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Nana. Semangat & timing tu kena kena. Akak selalu je lepas mandi/ baru lepas makan tetiba datang mood nak bersenam!

      Padam
  9. betul, 2 minit pon mamamyja susah nak buat. ahahah, xper boleh praktikkan lepas nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semangat, Mama Myja! Kita bulehhh! :D

      Padam
  10. dulu rajin buat workout kat umah.. skang ni.. mood tu da hilang.. hmmm

    BalasPadam
  11. 2 minit pun mls da skrg nie. Tmbh2 ade byk kj nk kne siapkn..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun Cik Balqis. Bila dah banyak kerja tu, senaman tu jatuh agenda paling akhir huhuhu

      Padam
  12. hahaha... baru sedar hanya perlukan 2 minit untuk sihat...

    tapi itu pun belum mampu untuk penuhi.. huk2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kan,..2 minit pun tak terbuat..takkan nak tunggu workout 5 saat plak hihihi

      Padam
    2. haah.. ade tak yang diskaun macam tu kak..? 30 saat ke...

      yang tu "kemungkinan" mampu.. hehe

      Padam
    3. Huhuhu akak takut yang 30 saat tu pun akak tak terbuat, Firah!

      Padam
  13. Balasan
    1. Yang 2 minit ni pun tak terbuat-buat, Nina :)

      Padam
  14. Asalam..farra,kata orang,nak work out kena bersungguh..tapi,khaty pon kadang2 ja buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah Khaty. Saya ni konsisten dan bersungguh time makan je...tu yg parah! ;)

      Padam
  15. Saya ada yang 10min workout tapi orang pinjam xreti pulangkan.
    Ermmm..

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. Semangat! Hari ni akak berjaya pandang poster tu 5 minit! huhuhu apsal lah mudarat sangat kemalasan ni?

      Padam
  17. hahahaha adoi menusuk kalbu.. haha perli kaw kaw hahaha

    BalasPadam
  18. Haha. Susahnya nak istiqamah kan kak. Saya pun dah lama gila x buat workout2 ni. Banyak workout guna jari je sbb bw :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalaulah workout jari tu boleh dikira workout utk seluruh badan,...
      Hmmm (belek jemari sat) blogwalking jari tak kurus pun!

      Padam
  19. haha. lepas solat kena buat 2 minit. fuh fuh fuhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Brilliant! Baguslah idea, Scha. Alang2 dah kena buat 5 kali sehari kan,...akak nak cubalah (hidung kembang-kempis sebab semangat nih!)

      Padam
  20. Hahahah bleh jadikan panduan nnt... tp klau bab2 cmni sllu hangat2 tahi ayam je.. mule2 je semangat.. masuk hari ke 3 ke 4 hancuss

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...