728 x 90

Rabu, 5 November 2014

Auwwwwwww!

Credit
 Loving - nya!
SELAMAT HARI RABU!


35 ulasan:

  1. Hallolololo. sooo comell. XD selamat hari rabu jugak kak. XD hehe.

    BalasPadam
  2. singgah balik ni . terima kasih . follower #386 :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayang-deno-2.html?

    BalasPadam
  3. Comelnya Rabu tanpa kata kak farrah

    BalasPadam
  4. Aloooo omellnye....
    Ritu pakcik nk bg kucing hutan suh bela.. tapi takott lak...
    mcm rimauu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak penah tengok kucing hutan yg garang! Scaryyyy!

      Padam
    2. Aha kak.. mmg kucing hutan sgt garang.. and susah nk jinak kan.. pakcik tu suh jaga dr bby lagi.. kene suap makan sume.. baru boleh jinak

      Padam
    3. Oh, maknanya kena dgn kita sejak kecillah ye...biar dia kenal tuan.

      Padam
  5. Comelnye..geram tgk..gggrrrrr! :)

    BalasPadam
  6. anyonyonyo tengoklah mata tu geramnya !! hahaha. kecik comel la kalau dah besar hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah besar tak comel...scary...bila2 boleh terkam orang

      Padam
  7. eh, ingatkan selamat hari ibu tadi. hehehe...

    comel sangat >.<

    BalasPadam
  8. auwww, nampak comel. tapi bila dah besaq tau nak baham orang ja. haha

    BalasPadam
  9. aaaa, teringin nak pegang depannn2. omeynyeeeee

    BalasPadam
  10. comeyyy.. dah kenapa mata Ros ni nampak selamat hari ibu masa first baca. pastu terfikir eh hari ibu?. baca lagi sekali. Rabu rupanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha bukan Ros seorang, si Amy pun begitu,.. ;)

      Padam
  11. loving antara mereka. cer kalau kita p dekat apa jadi ye kak? hehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...