728 x 90

Jumaat, 14 November 2014

B.O.B.O.K

Mata dah ruyup! Waktu untuk tidur.

Si Yuri terlepek kepenatan tangkap cicak!

Selamat malam semua.
Mimpikan yang indah-indah. Moga hari esok lebih indah!



21 ulasan:

  1. Yuri culik toto k.Farah ea?
    Amboii sedap tido tempat empuk ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iye, Shikin. Asal ada tempat landing, semua dia buat port dia :)

      Padam
  2. Her..geram tengok Yuri akak tu.tdur pun comel..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak geram bila dia dah bangun, banyak DNA dia tinggal kat 'tilam' dia tuh...

      Padam
  3. comelnya yuri ni.. hishh.
    betina ke jantan ni? :)

    BalasPadam
  4. Comelnyeeeee.
    Macam kucing kawan kite lah..
    Warne die..
    Aloohhh comeiiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada gak yg kata Yuri comel. Ada orang kata warna Yuri ni pelik, macam monyet hahaha

      Padam
  5. biasa Farah tido jam berapa eh..sis ni kalau BW..jam 12 lebih baru tdo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak tentu, sis! Sy ni kadang2 susah tidur malam. So, 'merayap' lah ke blog kawan2. Tapi kalau dtg mood tidur tu memang tak fikir apa dah :)

      Padam
  6. omeynyeee. warna dia cantik. magaddd

    BalasPadam
  7. amboi Yuri.. kalau ikut kepop.. famous ni si Yuri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yuri ni asalnya kucing adik akak, Cekengah (yang memang terjebak dengan empayar KPOP like CT). Tapi sebab Yuri lagi rapat & mengada-ngada dengan akak, terus tukar tuan. Nama asal Kim Yu Ri,..kekonon dari Korea. Dapat kat akak jadi Yuri Van Houten ;)

      Padam
  8. Teringat yuri gagarin. Ops, hehe. 1st time kot saya nampak gambar yuri :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha don't worry....ramai gak yg bila dengar Yuri, terus ingat Yuri Gagarin :)

      Padam
  9. Alololooo... omelnye kucing kak farrah.. ni klu dok dpn ni abis kne gomol ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia ni spesies garang tak leh kena gomol, Ayu :)

      Padam
  10. Comelnya dia...apa nama, kelabu ke..sebab bulu kelabu..gurau ja ya

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...