728 x 90

Jumaat, 28 November 2014

C.U.T.I

Rasanya baru je tulis entri berkenaan mulakan minggu baru. Tahu-tahu dah hujung minggu dah! OK, time untuk cakap babai buat sementara waktu. Hujung minggu ni saya akan super busy. Banyak urusan dan aktiviti di luar. Jadi, kemungkinan besar memang tak akan ada entri baru. Kalau sempat selit pun, maybe entri guitar chords atau yang memang dah ada dalam draf. Nak blogwalking atau balas komen memang tak sempat.

Sumber Imej - Pinterest


Jangan ambil hati tau! Insya Allah, rombongan saya akan sampai juga menjengah kalian. Jumpa minggu hadapan! Oh, have a joyful weekend!


44 ulasan:

  1. have a wonderful weekend too kak farrah! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Cik Fafa. It was wonderfut, but a bit tiring ;)

      Padam
  2. okey kak..semoga urusan akak selesai dengan baik dan dipermudahkan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana. Alhamdulillah, semuanya baik dan lancar.

      Padam
  3. busy betul tuan tanah nni. hihi :)

    BalasPadam
  4. happy holiday Farrah...jaga diri ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, sis. Sis pun jaga diri baik-baik ye :)

      Padam
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan tu kak farrah :)

    BalasPadam
  6. Happy weekends Kak Farrah..:) Enjoys ur day :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyyy! Thanks Cik Mimie. I had a lot of fun :D

      Padam
  7. Tiba-tiba dapat wassap dari MA yang kitorang diarahkan untuk pi rumah PPRT yang tempatkan mangsa tanah runtuh baru2 ni..
    Sedangkan depa stable.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Habis tu kena pegi juga ke, Shikin? Sorry, lambat respon komen Shikin yg ini :)

      Padam
  8. huhu. rindu kak farrah :)
    selamat menyelesaikan semua urusan ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. miss u too! thanks, budak.
      Alhamdulillah, semua selesai!

      Padam
  9. amboi.. bz btl..
    jumpa next week kak ^^

    BalasPadam
  10. Meow... Meow..
    Meow sakit perut ke?
    Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meowww sleepyhead, terlebih makan sudah!

      Padam
  11. bhahaha jom sama sama cuti Kak Farrah. kesibukan yang melanda tak sempat nak catch up blogwalking. tapi mai jenguk Kak Farrah jugak tau ni ni ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhh, so terharu! Thanks so much, CT :)
      menyempatkan diri utk akak (err, buruk pulak bunyi ayat ni!)

      Padam
  12. auw ~ rombongan.. comel je bunyi macam kucen tu jugak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, rombongan akak dah datang intai Firah kan,...

      Padam
  13. Ayu da penat bercuti ni kak farrah.. nak berjalan2 nie.. asyik tgk dinding rumah jee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa boring tengok dinding, pandanglah mestika hati, si Firash. Aippp berpantang betul-betul ye...

      Padam
  14. tak semua blogger ada masa untuk blogging.. hehee.. busy memanjang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu lagi2 blogger suam2 kuku cam akak ni hah :)

      Padam
  15. Rombongan meminang eh kak? Yeayyyy :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe buat apa nak hantar rombongan meminang, Nur tu bukannya available :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...