728 x 90

Ahad, 16 November 2014

Dari Bilik Kraf

Dua kad yang saya siapkan petang semalam.

Greeting Cards

#1
Kad 'Terima Kasih' untuk guru kelas.
Tema: Ungu, Kuning dan Bunga

#2
Kad 'Happy Birthday' untuk anak seorang teman.
Tema: Farm Animals.

Maaf, bahagian nama kena tutup sebab ni personalised cards. Insya-Allah, minggu hadapan apabila kad sudah sampai ke tangan tuannya, saya akan update di Crafts Belvedere (yang dah bersawang tu!)


32 ulasan:

  1. cantiknya!! buat sendiri ke? memang berbakat sangat ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihih tak adalah berbakat mana, Ina. Bahan2 ada, senanglah nak buat :)

      Padam
  2. kagum sangat dengan hasil kerja tangan akak ni..cantik dan kreatif..i likeeee!! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa je lah, Wana. Nway, thanks for your compliments, dik :)

      Padam
  3. cantiknye kak!!! org klau dah kretip, buat ape pun cantik lahh kan..

    BalasPadam
  4. comel! comel dari yang kedai punya.pos sini satu. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Fafa kena bagi address kat akak. Kalau tak nak pos ke mana.... :)

      Padam
  5. Comel.... bila nak jadi kreatip tak taw ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah kreatif dah tu,...Firah je tak mengaku :)

      Padam
    2. hahaha.. kan best kalau betol.. =p

      Padam
  6. comel kad ni.. mesti suka penerima tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah-mudahan. Akak selalu harap orang yg tempah kad akan puas hati, yang terima kad akan happy :)

      Padam
  7. so cute lah..dulu sis dapat dari Farrah pun cute gak..di gantung kat partition opis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terharunya, kak. Apa sangatlah yg saya beri pada akak tu.

      Padam
  8. Balasan
    1. Akak ambil tempahan dr kawan2 je, Sal. Buat utk suka2 je :)

      Padam
  9. wah farra..cantik nya..teringat masa zaman sekolah menengah,khaty selalu ja buat kat member..sekarang dah hilang semua skill2 tue...hehehe..keep it up

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Khaty :)
      Don't worry. Ada lagi skills tu. Tak hilang. Dok tersembunyi sebab Khaty busy :)

      Padam
  10. Best kalau boleh buat ikut citarasa sendiri.
    Saya x reti buat-buat kad ni.
    Beli je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shikin pandai jahit. Hari tu buat casing utk phone cantikkkk bangat!

      Padam
  11. fuhh comelnya kak.. sangat kreatifff T-T

    BalasPadam
  12. yang dah bersawang tu kekekke..
    cantiklah kak.. lepas ni tengok barangan kraf mesti tingat Kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh,...ingat akak selalu, okay.... :)

      Padam
  13. cantiknyaa kak. mampu jeles je tengok orang kreatif ngan rajin nih. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Izzati pun boleh buat. Senang je :)

      Padam
  14. Kalau ada barang semua boleh jadi. Macam masak jugak kan kak. Hehe. Pastu kena ada sifat kerajinan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, betul, betul! Bagi akak bukan kerajinan, lebih kepada mood. Kalau tak ada mood, nak masak ke..nak buat kad ke rasa tak larat ;)

      Padam
  15. Ooo sakit mateee tgk kak... hahahah prasaan jelly membuak2 nie.. kn best otak ayu ni kreatif jugak

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...