728 x 90

Isnin, 3 November 2014

Lakukan yang TERBAIK, Calon SPM 2014

Selamat Menduduki Peperiksaan buat semua calon SPM 2014! Moga kalian semua tenang, berlapang dada dan dapat menjawab dengan baik.


Khusus buat Muhammad Zikri Hakimi Abdul Wahab dan Nur Syazana Dato' Mohd. Naim, best of luck! Do break a leg! Heheheh...Semoga setiap langkah kalian yang diiringi doa restu ibu bapa akan memahat kejayaan yang cemerlang. 
Kak Long loves you both!



32 ulasan:

  1. hehehe bila sebut pasai SPM,, teringat Time sekolah,, farra lah org paling malas nk baca buku,, semua nk tawakal ja,, hehehehee

    BalasPadam
  2. good luck semua calon SPM :)
    selamat bercuti kepada orang pahang. tetiba XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Calon spm pahang tetap periksa hari nih :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Syazana Nazri bukan dah graduated & convo ke?

      Padam
    2. dahhh. nak perasan kejapppp. wiwiwiwi

      Padam
    3. Boleh! Boleh! Perasan lama pun tak pa. Bukan kena bayar pun...

      Padam
  4. eeeyh Kak Long hihihi..
    tingat dulu amek spm tak ada feeling. sebab otak penat dah pack sangat kelas last minute hahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah otak packed, CT. Zaman akak spm dulu, Cekebon yang tawakal..aku redha ya Allah, apa pun result Along hihihi

      Padam
  5. rindunya nk spm balik..jawab ex am dlm dewan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak mau...tak mau jawab Maths!

      Padam
    2. maths la best...
      ingt waktu spm.. saya ngan mmbr seblah meja..saya tere ckit sains.. dia usha2 kertas jwpan saya.. saya pon letak la tepi2 bagi dia nmpk.. time paper tasawwur islam lak dia pandai sbb dilulu dia sekolah agama.. saya usha kertas jawapan dia..bandingkan jawapan..heheh tapi xla saya tiru dia semua
      .

      Padam
    3. Akak memang surrender kalau maths, dik!
      Wah wah main intai-intai jeling-jeling ye...

      Padam
  6. Gud luck pada calon spm...
    Termasuk adik ayu jugak...

    BalasPadam
  7. teringat pulek zaman spm.. x pasai2 demam.. huhu

    BalasPadam
  8. Best of luck untuk semua calon SPM 2014...

    BalasPadam
  9. best of luck semua!!! ^^,

    masa saya SPM dulu, orang sibuk nangis masa test Add Maths, saya menangis masa test BM. haha. alhamdulillah, result okay.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang dah nak jadi writer dah kan,...

      Padam
  10. Semoga tiada apa-apa masalah yang timbul macam upsr lepas.
    Sian kat adik-adik ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah-mudahan,..dah pasang CCTV bagai :)

      Padam
  11. good luck for them!
    masa spm dulu siap demam kot. mungkin sebab tu mempengaruhi result . haha T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, Cik Fafa. Semua atas izin Allah. Mesti ada hikmahnya kan,...

      Padam
  12. Haaaah, okay 2 tahun lagi my turn pulak. ahhahaa,. jangan lupa doa untuk aina pulak. XD

    anyway good luck untuk mereka semua. hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 tahun? Bukan tahun depan ke, Dik Na?

      Padam
  13. good luck buat mereka berdua..sis JM akan tlg doakan jgak buat mereka

    BalasPadam
  14. moga dipermudahkan untuk menjawab peperiksaan tu.

    BalasPadam
  15. Masih spm kan. Wish them best of luck kak :)
    Buat bersungguh-sungguh [cogan kata sekolah , haha]

    BalasPadam
  16. camane dgn adik Muhammad Zikri Hakimi Abdul Wahab dan Nur Syazana Dato' Mohd. Naim tuu, berjaya tak spm?

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...