728 x 90

Jumaat, 14 November 2014

Notice,..(bukan notice board!)

Salam Jumaat! Moga hari ini lebih baik, lebih ceria dan lebih barakah daripada semalam :)

Credit

Kenal pasti insan-insan ini dalam hidup kalian. Hanya mereka yang layak mendapat tempat istimewa dalam hati. Selebihnya, anggap sebagai 'yang datang yang pergi'.

Selamat Memulakan Tugas Harian!




27 ulasan:

  1. Yup betul tu Kak..hargai org2 yg tersayang dlm hidup..yg selalu beri sokongan n dorongan utk trus hidup lebih baik

    BalasPadam
  2. setuju! nadyya cuba hargai insan2 yg myayangi nadyya. hee inshaallah :)

    BalasPadam
  3. Selesai memberi ceramah untuk budak-budak sekolah hari ni. Alhamdulillah.
    Actually lebih kepada motivasi.
    Dah ala-ala Motivator pulak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya, Shikin! Mesti budak2 tu seronok jumpa doktor merangkap motivator :)

      Padam
  4. yeahhh... terima kasih atas perkongsian..

    BalasPadam
  5. Suke suke.
    Selamat hari jumaat kak :)

    BalasPadam
  6. betul2...bagi mereka yg x perlu 'di simpan' biarkan ia pergi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss,...tak perlu nak regret sebab mereka ni singgah sekejap ke :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Ada...Cik Balqis belum perasan kehadiran mereka kot...

      Padam
  8. scha singgah ke hati akak. ehhh :p

    BalasPadam
  9. yang ada cuma keluarga ja la..

    BalasPadam
  10. yup ~ dah kenal... dan sedang mengenali.. hehe

    BalasPadam
  11. Tiba2 teringat lirik lagu letto - ruang rindu. "Kau datang dan pergi oh begitu saja, semua ku terima apa adanya, bla bla bla" XD

    Sory kak farrah, terfeeling jap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada masalah. Tower akak ni banyak ruang untuk tetamu datang dan feeling2 hihihi :)

      Padam
  12. Ssunguhnye dia adlh org yg istimewa

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...