728 x 90

Sabtu, 22 November 2014

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Saya ditag oleh Dik Wana untuk sertai GA ni. Thanks, Wana. Mari ramai-ramai kita support 1st GA by Beba Ifa :)

Klik Banner untuk Sertai GA ni :)

Tag:




23 ulasan:

  1. Good luck Kak Farrah~

    eehhh... cup.. nama kite lah.. hehe...

    Tq tag kite.. hak2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah dah sampai dulu. Tadi akak nak notify Firah, laptop hang pulak. Terus gi mamam :)

      Padam
  2. Yeah..akak dah join.gd luck kakakku ;)

    BalasPadam
  3. goodluck kak ^-^
    ramai tag utk GA ni. xsempat join lg. wuu

    BalasPadam
  4. goodluck kak.. thanks tag..!
    byk kali akak tag saya join segmen, GA2 nisya liat sikit nak join.. huhu..

    BalasPadam
  5. good luck kak :)
    mood join segmen saya dah kelaut. hehe. nasib baik mood BW masih segar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks. Tak pe, budak. Nanti mood naik ke darat semula, joinlah puas-puas :)

      Padam
  6. ehh tag kite ehh. Thanks kak. In shaa Allah nanti join.. sdg busy prepare nak pergi konvo, hihi blog kak farrah pun dah jrg masuk. skrg rase nak jln blog kak farrah, hihi serap idea kreatif sat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh Nur sibuk nak convo...kalau busy tak pa....

      Padam
  7. Good luck akakk *buat simbol love*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh touching sekejap. Thanks so much!
      Love balikkkk!

      Padam
  8. Hi! Thanks sudi join GA saya!

    Cek senarai peserta kat sini
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-simple-1st-giveaway.html

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...