728 x 90

Isnin, 17 November 2014

Untuk yang 'Lemau' Pagi Isnin

Monday blues? Let's try this!
Credit

Kikis perlahan-lahan perasaan 'tak best-tak de mood' tu dengan fikirkan perkara-perkara yang buat kita gembira. Rasa masih beratttt dan lammmbaatttt, baca ayat penggerak dalam Bismillah 5. Selamat memulakan tugas!



23 ulasan:

  1. Salam petang isnin farra..betul sangat,bila fikir kan yang happy,mesti happy sepanjang hari..

    BalasPadam
  2. sebab tu kena mulakan hari dengan senyuman kan. supaya hari2 kita akan seceria senyuman kita. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senyum seceria sinaran mentari pagi :)

      Padam
  3. Saya ok je walaupun senin.
    Maybe dulu x ok sebab kerja ulang-alik.
    So, penat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah baguslah Shikin. Ada strong mind set. Akak ni tak kerja hari Isnin pun kadang2 mengada nak Monday Blues hahaha

      Padam
  4. pape pun kena positif yeee dak ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betulllll! Positif tu yang penting!

      Padam
  5. Sejak memenjak nie xde nk lemau..bz je..huhu
    Belog Miss Balqis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, Cik Balqis mesti sibuk hujung2 tahun ni. Kena key in data kan...

      Padam
  6. utk hari isnin ke..sis x lah rasa lemau pulak...rasa lemau nya hari Jumaat hihihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak semangatnya kerja! Hari Jumaat tu lemau sebab dah penat ke,...sebab sedih kena cuti? Heheheh

      Padam
  7. Perasaan boleh mempengaruhi mood seseorang. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah kalau hati dah galau walang tu, memang akan lemau :)

      Padam
  8. Singgah pagi kakk. sekrang kul 3.20 am! haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hoot! Hoot! Jadi burung hantu yea....

      Padam
  9. Huu btl tu kak... mood ni ikott pale otak.kite jugak kan.. bile kite pikirkan yg moody je.. mmg mood pon kelaut la jwbnye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...