728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 11 November 2014

Yang Gila - gila...

Credit


33 ulasan:

  1. betul dan setuju! bila dapat kawan yang gila gila ni... rasa happy.. tapi, harapnya masa kita sedih pun dorang ada kat sisi kita... (:

    BalasPadam
  2. hahaha, betul. mari kita menggila sama-sama kak Farrah XP

    BalasPadam
  3. betul3 kalau kawan kite 'giler' pasti kite turut bahagie + giler. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul.
      Don't be too serious all the time.
      Ada masa serious...ada masa have fun sikit. But not too much fun. Nanti lagha pulak:)

      Padam
  4. hihih...waktu bebudak dulu ramai gak kawan2 camni..bila dah 'dewasa' ni masing2 dh jaga tatasusila heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. gila2 jiwa & dalaman masih boleh lagi, kak hehehe

      Padam
  5. eh kak..

    kite x gile... cume gile2.. hik2

    BalasPadam
  6. hahaha setuju2.. kawan gila2 lebih memahami kite.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebenarnya, bila kawan tu boleh giler2 ngan kita, maknanya serasilah...sekepala :)

      Padam
  7. Akak, ni dr buku yg akak citer tu eh?

    BalasPadam
  8. betul. dapat kawan yang gila2, kita pun tumpang gila2 sekali. hehe

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Yes, antara kita sedar ngan tidak je :)

      Padam
  10. setuju. 2000% hehehe
    kawan gila-gila ni best semua boleh...

    BalasPadam
  11. damn true..!! kena ada jugak kawan kawan cemni. baru hidup jadi happening. tapi kena tahu batas and limit..

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Gi contact kawan2 yang reachable cepat :)

      Padam
  13. kawan yg gila2 seronok,tp tension bila tgh stress dia cuba buat lawak bodoh..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha kalau time stress dia buat lawak bodoh memang rasa nak pejam mata kuat2, harap dia 'pooofff!' tetiba lenyap sekejap!

      Padam
  14. Saya perasan saya seorang yang gila. Hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kita notice kita gila, ok lagi... ;)

      Padam
  15. Uhhh ade geng gile2 mse blja dulu... mse sblm kawen ade g tido umh dia... mmg still gile2.. abis sume mslh hilang tak igt ape.. hehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...