Rabu, 24 Disember 2014

Danke, Aisya =)

"Long, surat GA!" Cekengah balik kerja hulur sampul surat pada saya sambil sengih. Pandai-pandai je dia! Bila tengok setem, "Eh, daripada Aisya?" Baru teringat yang saya ada menang Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA anjuran Dik Aisya kita ni sekitar bulan Oktober yang lalu. Belakangan ni pun ada baca entri rakan-rakan blogger yang terima hadiah GA daripada Aisya. Tak terlintas langsung di fikiran yang saya pun akan terima hadiah yang sama. Hehehe nampak tak? This thing happens...when you are getting older ;)

Excited & gembira bukan kepalang!

Setem baru untuk koleksi saya!

Inilah key-chain Eiffel Tower yang saya menang. Terus gantung di board. Mencelah antara poskad yang Aisya hantar dan poskad kiriman Sis JM.
Eiffel Tower Key-Chain
 
Terima kasih banyak-banyak, Aisya. Susah payah anjur GA dan hantar gifts dari jauh. Jaga diri baik-baik. Moga Allah sentiasa memudahkan setiap urusan kalian berdua di sana :)

Danke
Domo Arigato
Merci



41 ulasan:

  1. haaai Kak Farrah hai hai ^^
    adakah dirimu merindui diriku..
    alhamdulillah ada masa and kerajinan nak hapdet entry and blogwalking.. hehehe
    thank u Kak Farrah still datang menjenguk blog CT yang berhabuk berdebu tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. windu lah! takkan tak windu...
      tapi akak faham, kalau CT menyepi...busy la tu.
      hahah don't worry habuk + debu kat blog CT takkan buat akak semput :)

      Padam
    2. Akak belum sempat jenguk CT.
      Ni pakai internet Red One lembss sket.
      Yang laju wifi Yess..tapi tertinggal pulak dalam kete.
      #Berhujung minggu di Pontian,Johor.

      Padam
  2. syioknya... huwaaa bila la nak ada rezeki sha untuk dapat poskad from paris ni.... isk...
    Tahniah kak farrah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Don't worry, dear. Ada rezeki lain utk Sha :)

      Padam
  3. Akk, keychain nye semua elok ker? ade bengkok ke pape x? blogger lain kata, keychain nya kemek, maybe kena timpa masa post2...sory terlambat hantar akk...harap akk suka hadiah ni...jgn segan silu join giveaway kite yg next2 nnt yer...muah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, rezeki akak key-chain sampai sempurna sifatnya. Ingat nak ambil gambar key-chain tu ala-ala version aRz buat,...baru nak snap, kucing akak dah kemam bawak lari! So, gantung cepat2 kat board.

      Don't worry, dengan Aisya akak tak segan de...

      Padam
  4. wahhh. dari luaq negara tuu. tahniah kak farrah :)

    BalasPadam
  5. syoknya kak farah...pos dri obersee tu

    BalasPadam
  6. salam kak farah..rindunya nak jenjalan kat sini..maaf ya wana bz lately ni..nanti kalau free wana lepak di tower akak ni ya..

    apapun, tahniah la dapat hadiah dari paris..cantik dah tergantung di board tu..sweet nampak.. ^_^

    psst..akak, hadiah dari akak dah sampai tadi..thanx banyak kak..wana suka sangat2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wana, rindu kat wana jugak! Tapi faham wana gigih siapkan tempahan kek + kuih. Thanks sebab sudi intai2 akak. Jangan lupa rehat secukupnya. Hadiah dah sampai ye....alhamdulillah. Lega akak :)

      Padam
  7. yeyy ana pon dah selamat terima keychain dari aisya haritu hehe

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan...

    Waa mcm best jer...mcm best jer...

    Btw sy join ahli lembaga pengarah bleh..?☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berkenalan, Sham. Boleh...silakan silakan :)
      Nanti akak datang berkunjung ziarah Sham pula ye.

      Padam
  9. tahniah ya kak..!
    best pula lekat2 kat board hadiah mcm tu,sya suka masuk dlm kotak,takut ada yg kacau barng sya..ehehe

    ps./kak,maaf ya entri pasal kad bd tu lambat sikit nak update,kamera buat hal.. serba salah sbb lambat post entri berkaian.. T__T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nana. Akak letak kat board supaya tiap2 hari boleh tengok hihihi
      Don't worry, dik. No need to do any entry pertaining to the card. Yang penting sampai :)

      Padam
  10. tahniah kak..all the way from German.nanti saya hantar poskad dari Ampang, adagambar mercu tanda terkenal seantero dunia iaitu KLCC..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kecik tapak tangan, laman rumah akak ni akak tadahkan, Sal hahah :)

      Padam
  11. wah,tahniah! seronok la dua2 pu4n dari oversea. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,..from obersea with love lagi ;)

      Padam
  12. Jauh tu datang. Boleh tambah koleksi! Yeayyy!

    BalasPadam
  13. syokkan kumpul koleksi poskad then tampal2 . cantik sgt kumpul byk2 . hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi best, bila pandang koleksi ni kita akan ingat sekali siapa yang beri :)

      Padam
  14. waahh...bestnyer....tahniah yerrr... hiihihih

    BalasPadam
  15. wah, dah dapatlah! tahniah! hehehe. harap2 2nd giveaway ni saya ada rezeki >.<

    BalasPadam
  16. K.Farrah tak cucuk pin kat poskad.
    Sayang kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah Shikin. Sayang pulak nanti poskad tu berlubang :)

      Padam
  17. Tahniah, bertambah lagi koleksi di board.

    BalasPadam
  18. Tahniah Kak Farrah :) Cantik keychain tu..jauh tu terbang :)

    BalasPadam
  19. Tahniah Kak Farrah ~ terharu tengok setem dari jauh... nak simpan jugak... nak tunjuk kat anak cucu nanti kalau ada rezeki.. hehe

    BalasPadam
  20. Tahniah Farrah..seronok kan dapat kenalan di alam maya..boleh join GA..ada rezeki leh menang...nantikan poskad terbaru dari sis JM..opss...dh x de rahsia lagi hihhi

    BalasPadam
  21. Cantik keychain eiffel tower tu :)

    Kak farrah, bahasa isyarat last tu mengingatkan saya dgn kawan2 istimewa saya zaman sekolah dulu. Tapi sy xtau bnyk la. Setakat abc dgn beri n jwb slm tu sy tahu la. Hehe

    BalasPadam
  22. Ayu pon dpt.. blm smpt lg nak update nie.. heheheh ayu pon trkjut gak tbe2 ampai.. smpai trlupe ad3 mnng ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...