728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Selasa, 2 Disember 2014

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Dah lama gak tak join GA. Kali ni tertarik nak join GA anjuran adik Deanna Morni. As usual, saya kalau terpanggil nak sertai GA, confirm syarat-syarat penyertaannya simple & easy peasy!

Klik pada banner untuk sertai GA ini :)

42 ulasan:

  1. betul tu kak..syarat sangat mudah tu yang buat terpanggil nak join kan..hehe..gd luck..wana pun baru ja join tadi :)

    BalasPadam
  2. tq ye coz sudi join GA kita yang xseberapa ni..all da best ye (^_^)

    BalasPadam
  3. Syarat mudah adalah pilihan utama saya :)
    Kalau mcm terlalu ekstrem terpaksa undur diri. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yessss, samalah! Ku tak berdaya...

      Padam
  4. Good luck kak farrah.
    Lupa pulak nk wish. Haha

    BalasPadam
  5. Kalau yang susah memang malas nak join.
    Especially yang nak kena klik iklan.

    BalasPadam
  6. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    And sambil-sambil tu usha sini : http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/biorich.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. OK. Thanks, Nur sudi berkunjung ke mari :)

      Padam
  7. semoga berrrrrrjaayaaaaaaaa kak farrah...
    saya dah hilang mood nak join segmen tak tahu kenapa
    ada tips tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terrrrrrrrriiiima kasih, aRz.
      Akak tak layak bagi tips sebab akak pun sepoi-sepoi bahasa join GA.
      Tak pa,.bertenang dulu. Lepas ni datanglah balik mood & semangat tu!

      Padam
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
    GA Hujung Tahun (10Dec)
    Big HolidaysBy Wani(15dec)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Cik Adda. Insya Allah, tunggu kunjungan balas akak ye :)

      Padam
  9. good luck utk kita berdua kakk!

    BalasPadam
  10. Hadiah die best kan! Semoga kak Farrah menang :)

    BalasPadam
  11. salam.. hai! dr giveaway yg sama.. gud luck to u.. ^-^v

    http://ahlammiera.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Ahlam. Thanks. Same goes to u :)

      Padam
  12. amboi hadiah best..
    gud luck kak..

    BalasPadam
  13. yuhuu cik belbel singgah sni cakk cakk. good luck tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    GA Kamek Deanna
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  15. dh setahun GA nih, berjaya tak cik farrah? hehe2 senyap je

    BalasPadam
  16. senyap je makna x berjaya ? xper try lagi tahun 2015 nih ;p

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...