728 x 90

Selasa, 2 Disember 2014

GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ

Satu lagi GA menarik untuk disertai. Jom!

[Klik pada banner]

Saya mahu sihat kerana tubuh sihat bukan satu pilihan, tetapi satu keperluan (selagi Allah mengizinkan). Kesihatan yang baik penting agar perjalanan hidup sehari-hari lebih bermakna, dapat diluangkan bersama keluarga tercinta, dapat beribadat dengan lebih sempurna kepada Yang Memberi Nyawa. Biar tidak berpangkat besar, harta hanya sekangkang kera, janji kesihatan milik kita. Itu kurnia paling berharga.



32 ulasan:

  1. wah ~ clap clap clap..

    Good luck Kak Farrahh ~

    BalasPadam
  2. Ramai yang ambil mudah.. tapi sebenarnya penjagaan kesihatan ni sangat penting kan... alhamdulillah... seronok rasa sebab ramai kawan2 sekarnag pentingkan kesihatan terlebih dahulu....

    yang mahal ni kesihatan kita kan dear...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Lina. Sihat tu anugerah yg penting utk kita jaga :)

      Padam
  3. Good luck kak farrah :)
    Saya nak sihat juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mudah2an kita dikurniakan kesihatan sempurna :)

      Padam
  4. Setuju ngan Farrah, bg sis biar duit x byk yg penting sihat dari ada harta byk tp terlantar d hospital. Good luck Farrah utk segmen ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, sis. Bila dah terlantar duit berkepuk-kepuk pun tak dapat ringankan sakit kita..

      Padam
  5. betoi3.. kesihatan tu lah antara kurniaan paling besar..
    gud luck kak ! :)

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..terima kasih kak kerana sudi sertai ;-)

    Salam perkenalan dari Hani, done follow

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berkenalan, Hani. Thanks so much!

      Padam
  7. singgah sekali lagi untuk ucspkan semoga berjaya

    BalasPadam
  8. Good luck kak! Nak sihat jugak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nur. Sihat tu satu nikmat yg tak ternilai kan,..

      Padam
  9. Good luck, semoga ada rezeki buat kita..

    BalasPadam
  10. senyap je , x menang letewww., xper leh try lagi 2015

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...