Rabu, 10 Disember 2014

Happy Wednesday!

Selamat Pagi Rabu! Dah masuk tengah minggu,..Disember pun dah 1/3 bulan berlalu :)
Pagi ni bersiaran dari bilik kraf. Sedang siapkan kad-kad ucapan.

Greeting Cards in the making :)

Tengah-tengah buat, baru perasan ketiga-tiga kad ni semua warna coklat! Entah kenapa mood tanah hari ni ;) Nasib baiklah untuk orang yang berbeza. Kad-kad ni separuh siap. Perlu touch up sikit lagi, tambah nama penerima dan sedikit embellishment. Oh, ingat lagi tak,..hiasan 'Just For You' dan 'Happy Birthday' pada kad di atas, saya buat guna kertas pembalut hadiah. Sila lihat di sini =)

OK, don't forget to have a great day!




40 ulasan:

  1. Mood tanah eh? hehehe..btw, kad tu memang cantik tau Kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha memang mood tanah ;)
      Thanks so much, Cik Mimie.

      Padam
  2. haha saya pun zaman sekolah haritu suka sangat buat kad2 nie.. biasa kalau birthday member akan buat la 1 kad untuk diorang. dah besar nie malas dah nak buat haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Malas dah,..mana tau lepas2 ni rajin balik buat :)

      Padam
  3. mood tanah? hehe
    tapi cantiklah, kalau saya dia jadi benda lain gamaknya
    maklumlah tangan kaku =)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Thanks so much, Firah. Have a great day!

      Padam
  5. Bersiaran dari bilik kraft..kiranya Farrah x de kelas lah eh pagi ni..

    Happy Wednesday my dear heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak de, sis. Kelas saya kebanyakannya petang dan malam.
      Happy weekend to you!

      Padam
  6. Saya kena design kad birthday setiap bulan untuk staff di pejabat. pening kepala.
    rasa macam nak cari kat google ja.
    nak buat cam kak farrah alamat tak siap la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aRz boleh buat lagi cantik daripada akak. Arz pandai ambil gambar, edit2 dah leh jadi kad marvelous dah :)

      Padam
  7. Memang cantik. Warna pastel memang sesuai sebab lembut jer warnanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni saya mood ke arah pastel, mama hihih

      Padam
  8. kad warna tanah camni memang cantik. hehe.

    BalasPadam
  9. wana sentiasa kagum dengan hasil kerja tangan akak yang sangat kreatif tu..sukkkaaaaa!!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa biasa2 aja, Wana. Tak delah kreatif mana. Orang lain buat lagi cantik2.
      Nway, thanks for the compliment, dik =)

      Padam
  10. Suka kaler coklat utk kad. Nampak mcm eksklusif gitu. Hehe.

    BalasPadam
  11. cantik. kaler cemni tenang nak tengok daripada bright colours..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi kalau penerimanya budak muda remaja tak sesuaiii kan,..

      Padam
  12. cantik hasil tangan kak farrah.

    Biasanya macam mana kak farrah potong kad pastikan dalam keadaan lurus?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, aRz. Selalu akak guna paper cutter. Kalau tak ada leh guna gunting besar. Jadi sekali potong, cantiklah lurusnya.

      Padam
  13. semua kad2 kak farah buat ohsem betol! meleleh air lior + air mata ana nengoknye hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, sampai meleleh air lior & air mata tu,..akak datang bawak tisu ni hihih
      Nway, thanks dik.

      Padam
  14. lawa lah kad akak buat... nanti saya dah grad, saya nak belajar jugalah buat kraf2 ni. hehehe

    BalasPadam
  15. singgah di hari isnin, so happy monday.. eh tetiba. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak jawab hari Rabu, so Happy Wednesday!

      Padam
  16. kreatifnya :)

    follower ke 416#

    BalasPadam
  17. Saya dulu memang buat greeting card sendiri. Diy,. Tapi sejak pregnant langsung dah tak sentuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apalah, DP. Nanti bila ada kelapangan, boleh buat semula. Mana tahu time2 boring ke,..nak release tension ke,...

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...