728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Ahad, 7 Disember 2014

Lagu Gembira (Part 2)

Salam Ahad semua!
How's your day so far? Saya nak keluar ni. Tinggalkan kalian dengan entri 'Happiness is,..' Kali ini tentang lagu-lagu lama pulak! Ala-ala kenangan mengusik jiwa :)

Credit
Waktu senggang yang kita boleh duduk santai dengar lagu-lagu lama memang heaven! Feelingnya lain ;) Semalam, sambil luangkan masa dengan Cekebon, sempat tengok ulangan Gegar Vaganza (minggu ke berapa tah) Dengar lagu-lagu lama. Memang best!


Credit

Pelikkan,..lagu yang dah bertahun-tahun kita boleh ingat liriknya. Tetapi apa yang kita belajar/baca dua tiga hari lepas.....aihhh...lupa?!

Intai sini juga: Lagu Gembira (Part 1)


Psst! Yang datang berkunjung dan tinggal komen,...thanks so much! Nanti saya blogwalking jengah kalian. Enjoy the rest of your day!



20 ulasan:

  1. Lagu2 lama memang mudah ingat maybe sebab dibuat dari hati yang ikhlas. Hehe, boleh gitu

    BalasPadam
  2. Kak Farrah..!!!! im coming ^^

    then dengar lagu lama to realize Ya Allah tuaaaaanya aku sekarang hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adeh...adeh...jap tak sempat nak hampar carpet merah nih! Alamakkk mana pulak team kompang akak. Dak Ct nak datang nih....

      Padam
    2. huhuhu xpe iols diva dunia maaaya aje. red carpet dalam imagination heheh.. (ceyt.. mengaku dva tak menahan..)

      Padam
    3. Ohhh, Diva CT =) Welcome...welcome!

      Padam
  3. sis pun suka layan lagu2 lama (maklum lah org lama heee)..bila dgr begitu menusuk jiwa dan mmg betul...walaupun dh lama x dgr tapi masih boleh ingat lirik lagu nya

    ada gak layan gegar vaganza tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu I pun orang lama sis.
      Tapi memang macam tu kan...boleh ingat tuh!

      Padam
  4. betul tu kak farah..lagu2 lama sampai sekarang pun liriknya masih boleh ingat..hebat lagu2 lama ni.. :)

    BalasPadam
  5. Taufik batisah ada nyanyi balik lagu lama. Sedap gila kak. Hehe. Tapi lupa pulak tajuk dia. Nanti saya ingat balik ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa dah ingat nanti masi sini kasi tau akak ye...

      Padam
  6. akak layan juga gegar vaganzaa? haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha terrrlayannnn! Sambil lepak sembang ngan Cekebon,...kalau pasang citer lain, kang mata akak lekat kat TV.

      Padam
  7. saya pon suka dgr lagu lama yang boleh layan perasaan jiwa ini hehhehe

    BalasPadam
  8. hahahaha. sama kak! lagi-lagi lagu Hindustan! hahaha. pastu duk layan banyak kali balik... >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa, kalau Amy sure siap joget2 dengar lagu Hindustan kan :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...