728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 17 Disember 2014

Mooooooooooo!

'Rabu Tanpa Kata'

Lembu-lembu tengah lepak santai :)


36 ulasan:

  1. haha..memang santai lembu2 tu kak..trip lepak tepi pantai agaknya.. :D

    BalasPadam
  2. lembu melepak tanapa tujuan. heheh :)

    BalasPadam
  3. awesome...lama tak merasa g tempat segini...huhuhuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, akak masa pergi sini...excited tak ingat....hijau...segar....ada lembu2 lak tu :)

      Padam
  4. nampak bahagia je lembu-lembu tu, syok duk menikmati pemandangan kut XD

    BalasPadam
  5. kat mana ni Farrah..dah lama tak tengok lembu ekekek

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat kampung orang asli di Banting :)

      Padam
  6. Aikk... Raya aji baru aje lepas... Nak tunggu next raya aji lambat lagi... Tapi kalu ada lembu nak kena sembelih buat sup letak ajinomoto pon sedap... He He He...

    BalasPadam
  7. Sakan melepakk lembuu ni. Hehehe.

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Oh,..itu memang tengah lepak kat rumah tuan punya lembu :)

      Padam
  9. moooo !!! best nyer bersantai2

    BalasPadam
  10. Damainya tengok kehijauan..
    Jelles dgn lembu yang melepak. Hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik, Shikin nak lepak dgn moo moo sekali ke? ;)

      Padam
  11. hamboi. kemain moooooooooosan (bosan) lagi muka lembu2 tu eeehee

    BalasPadam
  12. mooo.. jom minum susu moomoo..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moooo! Susu segar moooo mcm2 perasa sangat sedapppp!

      Padam
  13. Moooo... alamak! teringat kebun Hay Day... nak pi bercucuk tanam sat.. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bercucuk tanam ye, Firah ;)

      Padam
  14. Balasan
    1. Gulai lomak cili api daging mooo salai! :)

      Padam
  15. Balasan
    1. Akak tak kenal. Ni kat perkampungan orang asli. Akak saja2 gi jalan ;)

      Padam
  16. kalo kat bangi lembu adalah vvip sebab kalau they ol lintas jalan semua kete brenti and bangi lama akan jem kalah kete brenti kat traffic light..

    BalasPadam
  17. Lembu pon adr mas3 rehat sntai2 kan...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...