728 x 90

Sabtu, 20 Disember 2014

♪ ♫ Riang Hatiku Badan Bertuah ♪ ♫

Apahal pula tiba-tiba nyanyi lagu Allahyarham Sudirman ni? Saya sedang gumbira, teruja, happpppyyyyy! Alhamdulillah, ada rezeki menang GA =) Alah, Simple GA: Vietnam Shawl yang Dr Shikin anjurkan semalam. Tengah senyum lebar sampai telinga ni!

Lucky #7 =)

Saya pun tak alert sebenarnya yang Shikin dah umum keputusan GA. Balik jalan petang tadi, buka-buka blog, was congratulated by Zarulfarhana. Domo arigato, dik! Heee,..merasalah saya ada shawl dari Vietnam. Semalam, masa buat entri GA ni punyalah bersungguh-sungguh scrutinize gambar shawl yang dibulatkan oleh Shikin. Berkenan dengan ton warnanya. Tak sangka jadi milik saya :) Thanks so much, Shikin! Moga Shikin akan dikurniakan rezeki yang berlipat ganda dan nikmat yang tidak pernah putus daripada-Nya.


50 ulasan:

  1. Lepas ni boleh lah bergaya shawl ala Hana Tajima... Tapi jangan salah lilit... Nanti Hana Tajima tak jadi muncul Hantu Tanah plak... Gurau je... He He He... Congratsss!

    BalasPadam
  2. wah..apa ini, apa ini? dua hari tak bukak blog ketinggalan sudah..tahniah kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Sal. Kali ni Shikin buat GA 24 jam :)

      Padam
  3. arigato haid!!! (maksud xtahu la hehehe main sebut ja)
    tahniah sekali kak farah... nnti dh dapat jgn lupa post nk tgk kak farah pakai heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha shawl jelah dibuat entri. akak tak perlu enter frame

      Padam
    2. Oh, meh belajar bahasa jepang jap =)

      Domo arigato - thanks so much.
      Do itashimaste - you're welcome

      Padam
  4. Congrats akak.
    Nanti Jumaat saya pos tau.
    Saya kan susah nak keluar dari tempat kerja :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Shikin. Alaa no rush! Akak faham.
      Tima kasih sebab anjur GA ole-ole vietnam nih :)

      Padam
    2. Saya x dapat keluar.
      Dah pos (mintak tolong staff pos kan).

      Padam
    3. Thanks so much ye Shikin :)
      Akak benar2 hargainya.

      Padam
  5. Tahniah kak :) Rezeki bergoleh tu namanya, hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih, Nur :)

      Padam
  6. wah..tahniah ya kak..! dpt shawl tu..

    BalasPadam
  7. salam kenal..singgah blogwalking di hujung minggu ☺

    BalasPadam
  8. x sempat pula join segmen tu..haha
    apa pun tahniah!! ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, beba ifa :)
      Shikin buat rapid GA kali ni.

      Padam
  9. tengok jugak semalam dekat blog kak shikin, lupa nk cakap tahniah dekat akk....tahniah akk :D kite xsempt join, sebab GA nya bukak 24 jam jer... :D

    BalasPadam
  10. tahniah kak farah! besnye akak menang shawl vietnam dari kak shikin hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Ana. Alhamdulillah, merasalah angin2 vietnam tu nanti ;)

      Padam
  11. ambooooi syoknyeee hahahaks..
    itula tadi singgah jenguk kak syikin dah tahu dah akak menang..
    nnti boleh gaya lilit lilit hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lilit2 ni kena berguru ngan CT atau Sis JM :)

      Padam
  12. Tahniah Farrah..u r a lucky person..sesekali tu gaya kan lah kat dalam blog nih :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh thanks, sis. Gayakan? Roboh tower ni nanti ;)

      Padam
  13. Alhmdullilah rezeki.... bile dpt.tgk kak farrah mggayakan shawal tu... wink wink

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheeh tak perlulah nak gayakan kat sini. roboh tower akak ni kang :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...