728 x 90

Isnin, 8 Disember 2014

Rise and Shine! Rise and Shine!

Good morning!



33 ulasan:

  1. Good morning Kak Farrah ~ Have a great day today..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Firah. Same goes to you ;)

      Padam
  2. Selamat Pagi Cikgu Farrah heeee...Jika mood ceria di pagi hari....seharian kita akan rasa ceria kan..

    psst : mmg suka scatch pokok cendawan eh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe selamat pagi, sis! Betul, kalau kita mulakan hari dengan senyuman & mood baik, insya Allah, sepanjang hari akan baik-baik aja.

      Psttt: Memang hanya tau lukis cendawan ;)

      Padam
  3. Good Morning Kak Farrah...comel cendawan tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Morning, Nad! Kulat tu untuk ajak orang senyum :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Wslm, Khaty. Memang,..tak perlu sebarang kos pun kan,..

      Padam
  5. smbil baca note kak farah smbil snyum....heheheh...
    comei cendawan tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah,...makin berseri-serilah hari ni :)

      Padam
    2. harap2 mcm tue... berseri2 hari kita

      Padam
  6. morning kak farah... :) cantik gambar tu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Morning, Nis. Heheh cendawan pagi Isnin namanya :)

      Padam
  7. assalamualaikum n good morning kak farah..

    jalanilah hari-hari anda dengan senyuman.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam & good evening to you (akak jawab dah petang..)
      Insya Allah, have a great week ahead, Wana.

      Padam
  8. Balasan
    1. dan akhiri dengan senyuman jugak :)

      Padam
  9. Nyanyi lagu senyum - aziz harun :)
    Have a nice day kak farrah ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. u too, budak :)
      lagu tu memang leh buat kita senyummmm

      Padam
  10. senyum.. tak perlu kata apa apa..
    bagus ni self note. ini kita geng kak.. but sometime i send text sms to myself.. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe kalau itu yang boleh buat CT senyum & happy,..apa salahnya :)

      Padam
  11. Pagi semalam tak dapat nak senyum sebab ada kerja yang perlu disiapkan segera.. harap esok pagi mampu tersenyum walaupun sedikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah. Jangan lupa senyum manis2 ye eyda :)

      Padam
  12. saya pinjam akak punya gambar ya,masukkan kat twitter ,hehehe.. bla save ja nama keluar selamat pagi cendawan,comel ja nama.. hehehe

    morning btw.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe no problemo.
      Morning & afternoon to you too!
      Don't forget to smile :)

      Padam
  13. Baca nie jer pun dah senyum... :) good nite farah...

    BalasPadam
  14. good morning kak Farrah! hehehehe.... ingat cendawan, ingat kak Farrah >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Morning, Amy
      heheh ingat cendawan ingat akak ye.
      tq :)

      Padam
  15. Balasan
    1. nampak tak akak senyum balik ni,... :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...