Sabtu, 20 Disember 2014

Santai Sabtu Gaya Yuri

Selamat Hari Sabtu! Apa plan untuk hari ni? Saya ada a few things on my To-Do List yang perlu diselesaikan. Will be away to do my errands. Sebelum tu, nak belanja gambar Yuri yang lepak santai 'seekor' diri. Macam tahu je semua orang nak keluar ;)

Find a comfy spot,..
Then,...


Try to settle down,..
....and

Zzzzz..Zzz..Zzzz


Enjoy your weekend! Peruntukkan masa untuk rehat. Tiru macam Yuri!


35 ulasan:

  1. Balasan
    1. Same goes to you, Inani.
      Have a majestic weekend :)

      Padam
  2. Balasan
    1. memang dah tak ingat apa dah,... :)

      Padam
  3. Balasan
    1. heheh tapi sebab tona warna macam tu lah sometimes orang salah anggap dia dgn monyet ;)

      Padam
  4. sedapnya lena hujan2 camni.hehe. happy weekend! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy weekend to you too, Cik Fafa!
      Kat sini belum hujan, baru mendung, tapi feeling2 nak bobok tu dah sampai ;)

      Padam
  5. waahh nama dia Yuri.. seksi nya gaya dia tidur.. hihi

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. pandai kan dia pilih spot utk landing :)

      Padam
  7. Yuri kena tinggal?
    Dia x 'melepas' merata ke kak Farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau bawak tak jadi kerja, Shikin.
      Yuri ni dah potty-trained. Kalau nak pee or poo dia gi kat pasir dia :)

      Padam
  8. nama dia yuri..ni kucing baka apa ya? sya suka baka ni.. cantik betul! bestnya dapat bela

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ntahla, Nana. Rasanya ni siam kacuk kucing kampung biasa. Cuma selalu akak jumpa yang jenis putih badan, then kaki, hujung telinga hitam. Yuri ni pulak coklat hitam :)

      Padam
  9. Ala.. comelnye die... gaya macam rang yang baru apat sesuai untuk beradu.. hehe

    BalasPadam
  10. aaaaaaaaaaaaa... comel sangat Yuri! geramnya! rasa nak gomol2 je. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang ni tak leh gomol. Dia garang! Ikut angin dia, bila ada mood baru datang nak meleser kat orang. Kat umah ni yang boleh pegang dia akak sorang jelah. Tu pun at my own risk hihihi

      Padam
  11. Hehe. Akak tunggu sampai dia tidur ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kebetulan akak tengah tunggu yang lain siap....layanlah dia bobok.

      Padam
  12. hehe alololo Yuri kemain lagi engko kan =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat rumah ni semua dah jadi tempat landing dia. habis dna Yuri merata-rata :)

      Padam
  13. kucing pun asyik tido je.. hehehe. suka tgk mata dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia kalau time nak main, lagi bulat mata dia, Nina :)

      Padam
  14. ya allah why so cute..!!!
    eeee CT suka kucing kaler cemni kaler kelabu and itam cem saleem tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yess...mcm saleem. Akak pun suka! :)

      Padam
  15. comelnya gaya santai yuri..ei, geram tengok..nak cubit pipi yuri bleh kak farah??? heheh..

    BalasPadam
  16. hari ni cuti sis ingat hari Sabtu rupanya TIDAK hihih...kalau x kerana perlu bayar hutang BW ni mesti dh lepak2 gaya Yuri ni :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh tak pe, sis. Hujung minggu ni boleh santai gaya Yuri :)

      Padam
  17. Hahaha pandai nye dia cr port sedap tu...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...