Isnin, 29 Disember 2014

Simple GA: Friendship Fridge Magnet

Assalamu'alaikum.

Mari semua. Lai! Lai! Lai! Sempat lagi nak join Simple GA Dr. Shikin ni.

http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html
Klik 'fridge magnet' ni untuk turut serta :)

Tamat sedetik sebelum 2015 :)



21 ulasan:

  1. thanks for joining & all the best, k.Farrah :)

    BalasPadam
  2. singgah dari GA yang sama, good luck kak farrah :)

    BalasPadam
  3. mcm pernah tgk je pic tu..rasanya sis ada terima FM seperti kat atas tu....pemurah shikin..good luck Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnnn... moga rezeki sis, Shikin dan semua kawan2 kita murah, melimpah ruah :)

      Padam
  4. dah join.. ! goodluck jg kak.. :D

    BalasPadam
  5. Semoga ada rezeki untuk kita.. hehe

    BalasPadam
  6. Arigato gozaimashta! Thanks so much, semua :)

    BalasPadam
  7. xtau dah kluar result ke belum..hahahah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah rasanya. Akak pun tak intai blog Shikin lagi.

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...