Sabtu, 6 Disember 2014

Terhebat November

Pagi Sabtu ni nak up entri special sikit. Inilah si hebat, si kacak, si cantik manis, si peramah, si jelita, si manis yang rajin bertandang ke blog saya dan meninggalkan bannnnyyyyyyaaaakkkk komen sepanjang bulan November. Hahhhhhh! Tarik nafas jap. Ayat panjang giler!

Terima kasih daun keladi. Rasanya tidak akan cukup ucapan terima kasih untuk dizahirkan buat kalian. Saya benar-benar hargainya! Tengok sajalah jumlah komen mereka. Terhebat!


Bulan ni Sis JM jadi Ratu Takhta! Insya-Allah, ada something untuk akak saya hantar nanti. Untuk yang lain? Jangan risau...ada sesuatu untuk kalian juga. Tapi, lambat sikitlah. Saya kena tunggu sampai penghujung Disember. Gabung semua sekali. Bolehlah peruntukkan hadiah banyak sikit ;)

In all, terima kasih banyak-banyak semua (tak terhad pada mereka di atas je tau) yang sudi baca entri-entri di FAMF Tower ni. Saya faham kesibukan segelintir daripada kalian yang tidak punya masa tetapi masih luangkan masa untuk ziarah saya. Jangan bimbang, saya susul jejak-jejak kalian.

Alang-alang hujung minggu, saya nak ajak kalian blogwalking ke rumah tetamu-tetamu hebat saya.




65 ulasan:

  1. Kebanyakkannya pun rajin mengomen kat blog saya jugak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka2 ni mmg rajin kan,..

      Padam
    2. dah lama tak ziarah blog mama3farhanah ni..tunggu iyea

      Padam
  2. terima kasih banyak kak farah..ada juga nama wana dalam senarai..kebanyakkannya memang wana suka bw dorang ni juga..dorang memang awesome!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Of course ada. Wana memang tiap2 hari menyerikan tower akak ni :)

      Padam
  3. diorang2 ni mmg rajin drop komen kat blog ana jugak hehe. sonok dpt kwn2 blogger yg rajin drop komen kt blog kite hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, ana. Memang seronok kan dpt interact dgn kawan2 blogger begini :)

      Padam
  4. Tq Kak Farrah.. *tersipu2...*

    Kite mmg suke jengah sini.. buat2 tak malu...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks 2 u, Firah. Tak perlu malu2 pun. Blog akak akan sunyi tanpa kunjungan Firah & yg lain.

      Padam
  5. yehaaa! kak farrah pun apa kurangnya. rajin jugak tinggalkan jejak kat blog-blog kami ni. thanks back! ^_^

    BalasPadam
  6. alhamdulillah tersenarai. yang komen semua hebat2 susah nak stay di ranking 1st

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, aRz. Dah sudi kunjungi tower akak ni pun akak dah besar hati :)

      Padam
    2. arZ moHa : tak perlu menjadi top one kan Farrah..yg penting datang je..itu pun dh buat kita tersenyum..tul tak...bagi sis JM lah...x perlu jadk top comentar pun x pe..,korang singgah pun sis dh suka sgt :-)

      Padam
    3. Setuju! Tak perlu jadi top komentator...sudi singgah pun dah berbesar hati :)

      Padam
  7. banyak sungguh komen yang ditinggalkan di blog ini. tahniah kak farrah

    BalasPadam
  8. teruskan up entry kak fsrrah kami sentiasa support kak fa4ah

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks so much for ur supoort, aRz =)

      Padam
  9. diorang memang rajin..kat blog saya pun selalu datang bertandang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. meriah blog dgn kehadiran mereka kan,.. ;)

      Padam
    2. Hai Sal..nampak x sis JM tgh melambai-lambai nih..nanti free sis tandang ke sana pulak ye :-)

      psst : soory dear Farrah..sis JM menyibuk lak kat sini heee

      Padam
    3. Apalak nak sorry kak..tower saya ni luas untuk akak main kejar2 kat sini :)

      Padam
  10. memang jarang la nk jd pengomen tegar.. makin busy dah skrg. tahniah buat semua pengomen blog ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xapa, Nina. Akak tetap hargai setiap kunjungan & komen Nina. Thanks, tau!

      Padam
  11. Waahhh...banyak betul komen2 yang ditinggalkan. Tahniah k.Farrah & tahniah pada semua:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Shikin! :)

      Padam
    2. Tahniah jugak pada Shikin, antara blogger dalam list tu mereka juga menjadi top commentar di blog sis JM..mereka ni mmg rajin tau..salute sgt termasuk Farrah :-)

      Padam
    3. Saya tidak serajin akak, shikin dan nama2 di atas :)

      Padam
    4. sis shikin ngan sis JM memang rajin tggalkan komen...

      Padam
  12. Mostly mmg orang yang same masuk top 10 kak kan? :)
    Lebih kurang blog kite jugak ni.

    Ehh, ade kite eh? haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. nor As ada letak top commnetar tak..sis nk jadi dalah sorang top commentar di blog Nur As gak..nampak x..tamak kan hihihhi

      Padam
    2. Haaa apa lagi Nur. Buka pintu cepat,..bior Kak JM datang terjah!

      Padam
  13. Akak JM memang dimana mana pun ratu takhta. ada aje masa dia nak blogwalking kekeke.. CT pun nak gabung la sampai ujung december. insyallah tahun depan mula appreciate kawan2 yang komen secara berkala..

    BalasPadam
    Balasan
    1. CT..adakah akak still pegang tahta di blog CT tu eheheeh...Dear..dh update citer baru lum..jgn lama sgt menyepi rindu mehhh

      kalau CT nak tahu...balik dari keje..kalau x de citer Korea nk layan..Blog akan ngadap dari jam 9 mlm - 1 pagi :-)

      Padam
    2. Wahh kak, larat lagi tu! Balik kerja ngadap blog 2-3 jam. Syabbbbasssss, kak! :)

      Padam
  14. tersenarai jgk...
    ehhh sis JM... paling top la....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zarul...bulan ni je..sis terlebih rajin heee...sis nk jd top komentar blog Zarul jgk boleh hihihih

      psst : ole2 on the way ye :-)

      Padam
    2. mai2 jrmput singgah sis... saya pon sempat nk buat top² komenter ni.. insyallah tahun depan buat perancangan...

      Padam
    3. tq sis JM..minggu ni balik kg..krna tunggu kehadiran posmen

      Padam
    4. ehehehe....posmen nk datang rumah iyerrr..

      Padam
  15. Dear Farrah...tak perlu bagi something lagi..sis JM datang 'rumah' farfah dgn ikhlas x de niat nk something tau..tapi kalau Frahh nk bagi akak ambik je ahahahahh.

    Prinsip akak pegang...jika rakan blogger rajin terjah umah sis tu..in sha allah akan balas kunjungan sbg tanda terima kasih dan dgn cara itu juga dpt eratkan hubungan silaturrahim di alam maya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka prinsip akak tu dan di pihak saya, saya cuba lakukan perkara yang sama. Thanks, kak. Saya banyak belajar dari akak. Hehehe alaa...hadiah tanda ingatan je..tapi lambat sikitlah, kak. Saya kena cari time nak pergi pejabat pos :)

      Padam
    2. saya pon nk ikut prinsip sis JM la...

      Padam
    3. Akak memang belajar banyak perkara drpd Sis JM kita, Zarul :)

      Padam
    4. eheheeh..benda yg baik je tau follow..yg x baik tu lempar jauh2

      Dear Farrah..akak sukaaaaa sgt BIG gift yang Farah bagi tu..cam tahu2 je sis JM ni mmg kurang minum air...hehe..nanti sis up entri ye..meh sini nk peluk ketat2

      Padam
  16. Tak perlu beri lagi..hari tu pun sis dh dapat...pemurah betul Farrah tau..Ya Allah..engkau temukan lah jodoh yg baik buat si Farrah ni aminn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak yang pemurah tau! Hahaha terima kasih atas doanya, kak. Saya adik (cheh perasan kan,..), kena doakan kakak lepas & selamat dulu :)

      ♪ Biar aku sendiri,..♪♪ Tetibe buat show lak kat sini.

      Padam
  17. Selagi ada masa, pasti dtg menara ni baca entry. Hehe. Tak sangka pulak sampai 100+ komen. Hehe. Maap le terbanyak. Haha. #akakkatmane ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. #akakkatsinije :)
      Banyak ke sikit ke tak jadi masalah. Akak hargai semua. Cuma bila orang komen banyak, that means efford yang mereka guna juga banyaklah kan,..I'm honoured & flattered.
      So, entri ni entri kenang budi namanya...

      Padam
  18. Wajib singgah blog akakkk. heheheh. Jaga diri kakkk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, Scha! Scha pun jaga diri baik-baik ye. Flying kiss 3X

      Padam
  19. Kebanyakkannya top komentar kat blog saya.. mereka memang terbaik laa, tak mampu saya nak ikut jejak langkah mereka.. sesekali jer dapat menduduki top komentar rakan blogger..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang mereka ni pengomen-pengomen tegar kan, eyda. Rajin baca dan komen entri-entri kita. Saya memang tak mampu. Lagi-lagi kalau line sendu.

      Padam
  20. Tahniah buat yang tersenarai... tahniah juga buat tuan tanah... :)

    BalasPadam
  21. nak terjah juga la antra top komenter blog kak farah

    BalasPadam
  22. no 8 singgah sini. hehehehe. alamak tapi nama dekat Disember xde lak. sebab x datang lagi kat blog kak Farrah. sobs... arini baru nak BW. sorry

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai, No. 8! Don't worry, dah datang jengah pun dah lebih dari cukup.

      Padam
  23. dh setahun berlalu, JM memey hebatt., kagumm

    BalasPadam
  24. ramai blogger lain dh tak aktif., dh penat agaknye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...