728 x 90

Rabu, 10 Disember 2014

Terima Kasih Tertunggak, Budak

Haaa,..inilah antara tanda-tanda dah makin berusia. Lupa je selalu! Suka hati je kan blame faktor usia. Terima kasih tertunggak ini (kononnya ala-ala belated,..overdue gitu) ditujukan khas buat Hikayat Seorang Budak. Kenapa? 

Sebab ni,..

Budak buatkan 'name tag' ni kerana saya jadi salah seorang top commentators di blognya untuk bulan November. Kalau perasan, dari awal bulan lagi saya dah letakkan di sidebar, tapi ucapan terima kasihnya lambat pula menyusul ;) Maaf ye, budak.

Cantikkan? Meriah warna-warnanya. Sekali pandang macam bendera Malaysia,..dua kali pandang dah meriah macam Legoland! Apapun, terima kasih banyak-banyak, budak. Really appreciate it. Nak buat semua ni perlukan efford juga kan. Mmmuuuahhhhh! Cayang sikit!

Psst! Siapa-siapa yang belum kenal dengan Budak ni, jemputlah singgah blog Hikayat Seorang Budak. Kita blogwalking ramai-ramai.


48 ulasan:

  1. meriahnya warnanyer..tahniah farra..

    BalasPadam
  2. cantikk.. simple lagi tu... tahniah kak farah... :)

    BalasPadam
  3. cantiklah =)
    saya pun masih belum sempat ucapak terima kasih kepada beberapa blogger
    atas segala macam hadiah yang diberi =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok kan dapat penghargaan begini. Terharu :)

      Padam
  4. kenapa saya komen disini ada VW

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aih,..ada word verification ke? Gi check jap..

      Padam
  5. aha..sis JM belum sempat lagi terjah blog BUDAK ni..byk entry yg sis termis...nanti ada masa nk serang blog beliau pulak :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan, sis! Budak, siap sedia utk terima kunjungan Sis JM :)

      Padam
    2. Sis JM busy. Takpe. Hehe. Saya memang sentiasa bersedia pada bila2 masa :)

      Padam
  6. Cantikkann...
    Saya pun dapat jugak dari budak ni

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. ♪ Bendera berkibar di angkasa ♪ ♫

      Padam
  8. saya pun dapat jugak. hehe. tahniah yer kak farrah! ^^

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. HSB enigma orangnya, Parihh :)

      Padam
    2. Hehe. Senyum je saya baca ayat akak dgn parihh :)

      Padam
  10. Nasib baik saya tak rabun warna...cantik

    BalasPadam
  11. rajinnya dia buat macam tu..hehehe..mmg ambil masa,tp kalau dh pro,tak ada masalah..tahniah kak sbb rajin komen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheeh thanks, nana. Akak kalau nak buat macam si Budak tu,...tak tahulah bila siapnya.

      Padam
  12. memang colorful..cantik HSB buatkan untuk akak..meriah kaler..tahniah akak :)

    BalasPadam
  13. Thanks kak untuk entry ini :)
    Thanks sebab suka nametag tu. tak sempat nak buat versi yg lain. Hehe. Nametag tu pun buat last minute sbb dh nk disember time tu ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm the one who should thank you. Heheeh don't worry. Last minute pun hasilnya walllaaahhhh!

      Padam
  14. lama tak singgah blog budak sebab asyik sakit & bz je.... tahniah kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Sha. Tak mengapa. Kesihatan tu didahulukan k. :)

      Padam
  15. kaler kaler prime gitu hehe
    CT dapat gak tapi tak buat pun entry..
    nak habiskan crita srawak pun gak ade masa hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yess, akak tunggu kisah2 Sarawak mu, CT :)

      Padam
  16. Haah.. perasan dah lama tepek kat tepi tu... and ada lagi satu kan.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yupp, satu lagi Amy J yang beri :)

      Padam
  17. HSB mmg rajin betol. drop komen pon die power. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Komen bertubi-tubi, komen pukal,..tu semua trademark HSB :)

      Padam
  18. yeah, saya pun dapat juga! hehehe

    BalasPadam
  19. wah, mesti terharu kan.. anyway, kreatif je semua :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...