728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Rabu, 24 Disember 2014

Wordless Wednesday - Cahaya


36 ulasan:

  1. cahaya menerangi kegelapan. aiwahhh :)

    BalasPadam
  2. tanpa cahaya.. kita tak nampak hehehe

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. nyanyi sikit budak! bior jadi background music kat sini :)

      Padam
  4. lawanya kak !! pandai akak ambil gambar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai anak pintar! Heheh pelita tu yang lawa,..akak main snap je ;)

      Padam
  5. Balasan
    1. Saya suka tengok pattern cahaya tu :)

      Padam
  6. Lampu tido kaa tu? Mata SS dah redup2 kerinduan pada bantal dan tilam... He He He....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh idak...ni bekas bunga telur akak letak tea candle & nyalakan. Dah rindu bantal tilam tu,..gi bobok.

      Padam
    2. amboi kak, kreatif betul.. bekas bunga telur boleh jdikan pelita ya..recyle bahan yg ada...

      Padam
    3. Dak kreatif mana aih...guna semula...guna semula hehehe

      Padam
  7. iman penerang hati sama seperti lampu. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Moga hati kita semua tidak malap, terus berbekalkan cahaya :)

      Padam
  8. macam bekas letak telur goodies bag aje hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik memang bekas telur pun, CT :)

      Padam
  9. ya betul..pelita tu yang lawa..! ehehehe.. tp akak pandai ambil posisi menyerlah la sisi cantik bekas tu..mcm bekas telur kenduri kahwin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes, tu bekas telur Nana. Bekasnya berukir-ukir sikit. Itu yang bila letak candle, efek cahayanya ikut design bekas :)

      Padam
  10. cantikk! suka efek lighting diaa

    BalasPadam
  11. ini mcam pertandingan je. hahaha... cahaya alam maya. eh...

    hidup kita ni tak lengkap kalau tak ada cahaya. rasa gelap je. rasa takut je. rasa sangat bersendirian. sedangkan most nama kita yang beragama Islam ni pun ada cahaya. :) cahaya memang xkan lari dari kita. teehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihih ni kalau buat jom cuba nasib, dah menang lagi dah Amy :) Aik,..apasal tetiba nur as (cahaya alam maya) tersesat sekali tu ;)

      Padam
  12. Balasan
    1. Boleh je...jangan cahaya cinta. Nanti teringat Tok Ti & Datuk K ;)

      Padam
  13. cahaya yang menerangi kegelapan..apapun, comel bekas letak lilin tu..hee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pattern cahaya tu yang buat pelita nampak comel :)

      Padam
  14. CAHAYA sgt penting tanpa CAHAYA dunia gelap gelita :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa cahaya kita hilang arah,..akan sesat :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...