Isnin, 1 Disember 2014

Your Turning Point


The turning point of your life is your setbacks!


Jadi,... 
jangan takut untuk gagal,
jangan takut untuk kecewa,
jangan takut untuk menangis.
Tiba masanya, semua itu akan menjadi titik tolak perubahan hidup kita menjadi lebih baik.


Selamat melangkah dengan yakin untuk Disember! Kita ada 31 hari untuk lakukan perkara-perkara hebat dan menyeronokkan sebelum datangnya 2015.




39 ulasan:

  1. ya betul tuh kak Farrah..ya masih ada lagi bulan terakhir untuk menghabiskan sisa tahun 2014 sebelum kita melangkah ke tahun baru 2015..

    BalasPadam
  2. cepat masa berlalu. dah penghujung tahun kita ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekejap je kan.. pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru

      Padam
  3. esok BD saya..

    sekian..hahaha

    Harap permulaan jan semuanya berjalan lancar la.. insyaaAllah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bday, Nana? Oh, anak hujung tahun rupanya :)
      Happy birthday in advance, Nana!

      Padam
  4. impian tahun tahun nie xberjaya saya laksanakan... dibawa ke tahun hadapan la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada masalah, Zarul. Kita renew :)

      Padam
  5. Nad datanggggg....hehe
    Dah lega demam...boleh aktif kembali seperti biasa :)
    Semoga tahun depan membawa kebahagiaan untuk kita semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, dah sihat Nad :)
      Selamat kembali aktif.
      Insya Allah, 2015 akan jadi tahun yg lebih baik buat kita.

      Padam
  6. Kak farrah, rasa macam baca ayat motivasi. Hehe :)
    Kita hidup utk esok, bukan semalam.

    BalasPadam
  7. ye betul belum terlambat untuk penuhi impian dan azam di awal tahun dulu kan sekiranya masih ada yg belum tercapai kan Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sempat lagi, kak. Saya ada 1 perkara ni harap dapat diselesaikan by end 2014. Kalau boleh tak mo carry ke tahun depan :)

      Padam
  8. Diam xdiam cpt je mase berlalu.. xsbr nk abiskan bulan ni plak.. bleh balik klang bleh makan puas2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekejap je lagi tu,..bertahan ye :)

      Padam
  9. masa berlalu dengan pantas.. terkejar masa nak buat mcm2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Akak pun tengah kalut nak sudahkan itu ini.

      Padam
  10. moga bulan ni banyak perkara baik dan memori indah..

    BalasPadam
  11. cepat masa berjalan. nampaknya kena postpone la azam tahun ni pi tahun depan. hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bring forward kan...ala-ala renew heheh

      Padam
  12. apa yang terjadi sentiasa positif ke hadapan

    BalasPadam
  13. ONE MORE MONTH TO MAKE THIS ENTIRE YEAR INTERESTING! Weeeee

    BalasPadam
  14. ....jangan takut! In shaa Allah kak. Pinjam kekuatan kak Farrah sikit :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak ni penakut! Ada sisa-sia kekuatan je ni, cukup ke...

      Padam
  15. lately CT tlg kazen buat cuppies.. i love baking and maybe i can polish my skill and sell cuppies for a living. moga Allah lead me to the right path..

    BalasPadam
    Balasan
    1. He knows the best! Who knows right,..hari ni tolong cousin, esok lusa ada bisnes sendiri. The best part is, semua boleh buat dari rumah...sambil dengar abam-abam KPOP hehehe

      Padam
  16. terasa amat cepat masa berlalu.. kena sentiasa positif dalam menjalani hari. tapi kan, terkadang Ros sendiri alpa.. perlu kembali ke landasan yang betul...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang penting kita kena sentiasa positif :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...