728 x 90
Assalamu'alaikum,

Currently away from my tower. Berehat daripada berblogging untuk sementara waktu. Entri-entri selepas ini sehingga hujung Mac, scheduled entry.

Insya-Allah, jumpa lagi nanti. Ada kesempatan saya balas komen dan blogwalking ye :)

20 Februari 2017

Jumaat, 16 Januari 2015

First and Simple Giveaway oleh Cik Iman

Untuk GA Cik Iman ni saya ditag oleh Nana :)

Klik banner untuk turut serta :)
Saya tag: 
CT Humairah (sempat dua kali Ahad ni CT!)


37 ulasan:

  1. Takut tengok kucing garang.
    Neway good luck k.Farrah.

    BalasPadam
  2. gudluck kak farrah. napa tak tag saya hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpa2..next GA kak farah tag ya.. jgn kecewa ya hihi

      Padam
    2. cer Zarul lak yang tag si ARZ tu :-)

      Padam
    3. tak tag pon buleh join gak aih hehe

      Padam
    4. Lain kali akak tag aRz dulu ye :)

      Padam
  3. Terima kasih sebab join giveaway Cik Iman :D

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. mestilah comel..cikgu Etuza kan minat bela kucing

      Padam
  5. tq kak tag... saya join.. gud luck sama

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. kenapa CT perlu join dari Ahas eh..hari join segmen ke

      Padam
    2. a ahh... ritu sis CT ckp die set join segment hari ahad je.. =D

      Padam
    3. bhahahhaa dah join da dah join da semua kawan-kawan ku..

      Padam
  7. Good Luck Farrah..x rugi kan join segmen

    BalasPadam
  8. sis JM pernah join segmen tapi seklai je kerana reader x faham tujuan segmen tu ..sedih...lepas tu mmg x join lagi. Up entri berkaitan travel je :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog sis JM kan mmg terkenal dengan travel... so tetibe ade segmen tu yang terperanjat kot dorg... hihi =p

      Padam
    2. Hihihi. Luna ada point. Tak pe, sis JM. Blog sis dah ada identiti sendiri. Readers memang expect utk baca tentang travel :)

      Padam
    3. hihi..xpe..travel tu yg berjenama hebat.. :)

      Padam
  9. haha...! sempat lagi bagi note kat sis CT! hihihi =D bdw gud luck ye!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha akak ikut Budak sebenarnya.. idea dia actually tapi tak tahula dia buat lagi ke tidak cemtu..

      Padam
    2. Yelah, budak dulu pilih satu hari berderet-deret segmen & GA yg dia masuk kan,...

      Padam
  10. bhahahaha comel aje dok wonder nape ahad hahaha.. senang nak monitor and tak bercampur dengan entry lain.. slain tingin nak bajet diva *fliphair* haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah tak salah nak bajet diva tu. #fliphair #libasshawl :)

      Padam
  11. oowh thanks Kak Farrah.. CT da join da \\^^//

    BalasPadam
  12. sori kak farrah
    xsmpt nak join..
    mesti kak farrah igt ayu dah aktif balik ritu kan?
    ni baru nak bukak2 ni kak

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...