728 x 90

Jumaat, 23 Januari 2015

Giveaway Travelog Oman IIUM by Blog Iqa

Mahu ole-ole dari Oman? Jom kita sertai GA anjuran Iqa ni :)

Klik pada banner ye :)


32 ulasan:

  1. macam best juga ga ni kan kak..all the best kakakku.. ;)

    BalasPadam
  2. moga moga ada luck kak farrah :D

    BalasPadam
  3. singgah rindu ... hehe. btw, good luck ye !

    BalasPadam
  4. Good luck farah. Semoga farah dapat hadiah tu nanti

    BalasPadam
  5. menarik nih...kalau lah menang kan :-)

    BalasPadam
  6. terima kasih sudi join dan support iqa. boleh tgok senarai peserta di http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-travelog-oman.html

    BalasPadam
  7. bestnya kalau dapat ni.. All the best tuan blog! =)

    BalasPadam
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.44, second last ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  9. ok ana x dan nk join. gud luck kak farah :)

    BalasPadam
  10. akak menang la..! hehehe

    http://hurinnadhirah.blogspot.com/2015/01/pengumuman-pemenang2-giveway-travelog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh ye ke? Alhamdulillah. Thanks Nana sebab inform akak. Nak terjah blog Iqa jap :)

      Padam
  11. All the best kak! Ena doakan yang terbaik..

    BalasPadam
  12. untungla menjadi yang brtuah kak farrah

    BalasPadam
  13. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
    vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...